Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapet til barnerom

Er det på tide å velge tapet til barnerommet? Velg mellom mange fine barnetapeter hos oss. Her har vi samlet alle våre tapeter til barn, med alt fra sobre tapeter i fine nyanser til barnetapeter med herlige mønstre og motiver.

Er du usikker på hvordan du skal tenke når du skal velge farge og tapet til barnerommet? Kanskje vil du velge noe nøytralt, som fungerer bra over tid? Kanskje vil du satse på en tapet i ordentlig barneromsstil, som kanskje bare passer i noen få år fremover? Uansett hva du tenker, har vi samlet våre beste tapeter for barnerom i alle ulike farger, mønstre og stiler, slik at du skal finne den du liker aller best.

Velg riktig tapet til barn

Som regel vil vi at et tapet til barnerom skal utstråle energi, positivitet og lekenhet, men tapeten skal også bidra til å skape et miljø der man lett finner ro og hvile. Det har lenge vært en trend å innrede et barnerom i sterke farger, og det skyldes at mange farger formidler energi og lekenhet. Barnetapet inneholder også motiv som passer til barn. Hent derfor gjerne frem barnet i deg når det er på tide å velge tapet til barnerommet. En tapet for babyrom får mer enn gjerne stimulere barnet, og kan også fungere bra når man skal lære barnet om ulike farger og mønstre. Hos oss finner du både mønstrede og ensfargede tapeter til barn med dyr, planter og andre motiver som passer godt inn på barnerommet. Dersom du er mer interessert i å innrede barnerommet med en mer nøytral tapet, som fungerer over tid, finnes det også fine tapeter til barnerom for dette formålet. Tapet for barnerom i mer nøytrale farger eller med mer sparsommelige mønstre, kan også gjøre rommet inspirerende og harmonisk for barnet ditt. Det er du som setter grensene og bestemmer hvilken følelse du vil at barnerommet skal utstråle. Om man velger en mer nøytral tapet til barnerommet, kan det være lurt å satse på mange lekende og fargerike detaljer ellers i rommet. Skal du tapetsere hele rommet, eller velge en fondtapet til barnerommet? Begge alternativene er bra. Dersom du vil være ordentlig kreativ, kan vi anbefale å både tapetsere veggene i barnerommet med en tapet med subtilt mønster samt ha en fondvegg med større motiv. Det finnes mange tapetdesign med fondtapeter for barn, som er som et stort veggmaleri, ofte med dyr og natur.

Kjøp tapeter til barnerommet på nettet

Vi har et bredt sortiment av billige tapeter til barnerom, der du kan velge blant ulike farger, lekende mønstre og stiler, slik at du kan skape det barnerommet du ønsker deg. Vi har mengder med tapeter for barnerom, som passer overalt enten det skal være nedtonet og nøytralt eller vågalt med farger og mønstre. Uansett om det er en fondtapet du søker etter for å sette prikken over i-en på barnerommet eller tapet som passer til alle veggene, håper vi du finner den perfekte tapeten til barnerommet hos oss. Dersom du ønsker veiledning eller hjelp til å velge riktig tapet til babyrommet eller barnerommet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape drømmehjemmet ditt.

Wild Jungle - 7463

Beregnet pris: 550 NOK

Imagine Fun - 668100

Beregnet pris: 271 NOK

Whales - 7453

Beregnet pris: 550 NOK

Charlie - 6252

Beregnet pris: 550 NOK

Polarn - 6258

Beregnet pris: 550 NOK

JUST KEEP TRUCKING - 112643

Beregnet pris: 478 NOK

Animals - Blue - 100235-403

Beregnet pris: 875 NOK

Claudia - 6255

Beregnet pris: 503 NOK