Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
Din handlekurv er tom.

Tapet til gutterom

Søker du inspirasjon? Leter du etter en perfekt tapet til gutterommet? Da har du kommet rett. Vi har mengder av herlige tapeter til gutterommet, med alt fra ensfargede til mønstrede tapeter. Alle passer godt på et gutterom.

Tapeter til gutterom

Er det på tide å innrede gutterommet med en flott tapet? Noe du bør tenke på når du skal velge tapet til gutterommet er å velge noe som utstråler lek, inspirasjon og trygghet. En tapet til gutterommet får gjerne speile guttens personlighet og interesser. Det er vanlig å velge en tapet til gutterom med et passende motiv, farge eller form. Man ønsker å skape noe som inviterer til lek, samtidig som det gir trygghet. Uansett alderen på gutten din, har vi tapeter som passer til gutterommet. Velg mellom mengder av mønstre, farger og stiler, og finn den tapeten til gutterom som passer best.

Kjøp tapeter til gutterommet på nettet

Vi har tapeter til gutterommet i en mengde av farger og motiver, slik at det skal bli enkelt å finne noe som passer hjemme hos dere. Et godt tips er å ta med gutten når tapeten skal velges, eller tenke over hva som vil passe med hans personlighet. Dersom du trenger hjelp eller veiledning i valg av tapet, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet ditt.

Imagine Fun - 668100

Beregnet pris: 271 NOK

Bon Voyage - 7456

Beregnet pris: 449 NOK

Bambu Grå - 120-01

Beregnet pris: 744 NOK

Sweet Dreams - ND-21126

Beregnet pris: 604 NOK

Bambu Turkos - 120-02

Beregnet pris: 744 NOK