Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
Din handlekurv er tom.

Tapeter til jenterom

Er det på tide å innrede jenterommet med tapet? Hos oss finner du mengder av tapeter til jenterom i all verdens farger, mønstre og stiler. Hos oss er det enkelt å finne tapet til jenterom.

Tapet til jenterom

Å innrede jenterommet med tapet kan være enkelt og vanskelig på samme gang. Hvilke farger skal vi velge? Skal tapeten være nøytral eller skal den ha mye mønster og liv? Uansett hva du tenker, har vi en mengde herlige tapeter til jenterom. Et barnerom til en jente får gjerne speile personligheten hennes og de interessene hun har. Den beste måten å finne den rette tapeten til jenterommet er å la henne være med å bestemme selv.

Tapeter til jenterommet

Tapet til jenterom kan bidra til at rommet blir koselig, lekende, stimulerende eller lærerikt. Det betyr at tapeten gjør noe mer enn å bare endre fargen på veggen. Det kan være et komplement til både innredning og læring. Vi har tapet til jenterom i alle mulige herlige farger fra de mønstrede med blomster, ballonger, dyr og mye mer. Hos oss kan du finne den perfekte tapeten til jenterommet.  Ønsker du veiledning eller hjelp til valg av tapet til jenterom, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet.

True Unicorns Rosa - 116-03

Beregnet pris: 744 NOK

True Unicorns Grå - 116-01

Beregnet pris: 744 NOK

True Unicorns Turkos - 116-02

Beregnet pris: 744 NOK

Poem d ´Amour - 1764

Beregnet pris: 708 NOK

Imagine Fun - 667300

Beregnet pris: 390 NOK

Imagine Fun - 667800

Beregnet pris: 390 NOK

Imagine Fun - 667900

Beregnet pris: 387 NOK

Rice 2 - 383619

Beregnet pris: 2749 NOK