Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Tapet til toalettet

Har du lyst på litt luksus til toalettet eller leter du etter inspirasjon? Her har vi samlet mengder av tapeter som passer godt til toalettet, og som vil gi rommet et ordentlig løft. Velg mellom ulike tapeter i forskjellige stiler og mønstre. Finn din tapet til toalettet hos oss.

Velg tapet til toalettet

Tapet er noe man bruker i mange av husets rom. Det blir mer og mer moderne å tapetsere toalettet, og innrede det på samme måte som andre av hjemmets rom, Fliser har lenge vært noe av det mest vanlige å bruke på toalettet, men et flott tapet kan gjøre samme nytten. Du får sjansen til å skape et unikt toalett, som matcher stilen til de andre rommene. En tapet på toalettet kan virkelig hjelpe deg med å skape en unik og kul atmosfære. En tapet på gjestetoalettet kan skape et unikt rom, og bidra til en hyggelig opplevelse. Dersom du vil tapetsere toalettet ditt, bør du huske på at de fleste toaletter ikke tåler vedvarende fuktighet. Vi anbefaler derfor at du kun tapetserer rom der du ikke har badekar eller dusj.

Kjøp tapet til toalettet på nettet

Hos oss finner du mengder av tapeter til toalettet fra kjente varemerker. Velg mellom moderne, gammeldagse eller retro tapeter i ulike farger, stiler og mønstre. Vi har alt du trenger for å gjøre ditt toalett til et unikt og vakkert rom. Dersom du trenger veiledning eller hjelp, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet ditt.

Karolina - 043-02

Beregnet pris: 622 NOK

Lovisa - 040-01

Beregnet pris: 622 NOK

Löväng - 089-04

Beregnet pris: 529 NOK

Gustaf - 039-02

Beregnet pris: 472 NOK

Löväng - 089-03

Beregnet pris: 529 NOK

Larina Sky - DCOA216578

Beregnet pris: 566 NOK

Vårdsätra - 093-02

Beregnet pris: 529 NOK

Bayou Aqua - 216293

Beregnet pris: 651 NOK

Josette Rose/Sage - 214063

Beregnet pris: 902 NOK