Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Fondvegg

Noen ganger vil du ikke tapetsere hele rom, og da kan en fondvegg være et godt alternativ. En fondtapet gir rommet liv samtidig som det gir luft og kontraster ved at ikke alle vegger er tapetsert. Hos oss finner du mange flotte tapeter som passer som fondtapet i alle hjemmets rom.

Tapet til fondvegg

En fondvegg passer i alle rom, uansett om det er til soverom eller stuen. En tapet på soverommet blir en vakker fondvegg på en enkel og rimelig måte. Å tapetsere en vegg med en fondtapet kan virkelig løfte et rom og gi det en god atmosfære og karakter. Hvis det er en koselig stemning du vil ha, kan en mørk fondtapet passe godt, mens en lys fondtapet lyser opp og skaper en luftig atmosfære. Det man skal huske på når man velger tapet til en fondvegg på soverommet, er at den skal være delikat og du skal ha glede av den. Dermiot bør en tapet i stuen gi mer livlig energi. Så lenge disse kriteriene stemmer, vet du at du har funnet den perfekte fondtapeten for deg.

Dekorer hjemmet med fine fondtapeter

En fondvegg passer så klart ikke bare på soverom, men fungerer like bra alle steder i hjemmet. En tapet på en fondvegg kan gi rommet dybde og karakter der fondtapeten enten står i sentrum eller bare skaper en rolig atmosfære - avhengig av hvilken tapet du velger. På samme måte kan en fondtapet i gangen være innbydende for gjester med den rette atmosfæren, og være veggen som gir det første glimtet av hjemmet.

Kjøp fondtapeter på nettet

Hos oss finner du tusenvis av fondtapter som passer perfekt for en fondvegg som gir det lille ekstra. la deg inspirer av ulike farger, mønstre og teksturer, når du skal dekorere et rom med en fondvegg. Hvis du er usikker på hvilken tapet som passer best til ditt hjem, kan du alltid bestille vareprøver hjem, og blande og matche selv slik at du finner den perfekte tapeten til fondveggen din. Vi gir deg muligheten til å bli din egen interiørdesigner fordi vi mener at alle selvsagt skal i hjemmet. Ønsker du tips og råd til hva du skal velge, kan du lese mer på bloggen. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg gjerne.