Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapet til garderobe

Hvem har sagt at man ikke kan tapetsere garderobeskapet? Det hører du hvert fall ikke fra oss. Å tapetsere garderobeskap i flotte farger er blitt spesielt trendy den siste tiden. Vi forklarer enkelt hvordan du forvandler et simpelt garderobeskap til en iøyenfallende del av interiøret. Å sette tapet på garderobedører er en rask og enkel måte å krydre innredningen på. Enten kan du bruke tapeten som er igjen fra tapetsering av vegger, eller så kan du investere i en helt ny tapet.

Å tapetsere skap

Du kan enten matche tapeten som allerede er på rommet med en ensfarget farge, eller i et lignende mønster i samme farge. For en koselig og lyddempende effekt kan du tapetsere døren med tekstiltapet.

Gjør garderoben mer spennende med en fototapet 

Fototapeter er også veldig populært å sette på garderobedører, med et tropisk landskap eller en dyp skog blir det som et vindu rett ut til naturen. Våre fototoapeter har fordelen at de kommer i forhåndskuttet tapetlengder i høydemålene du angir, og med en bredde på 45 cm som passer de fleste skapdører med standardmål.

En mer spennende garderobe med tapet på dørene

Å sette tapet på garderoben er relativit enkelt. Husk å vaske dørende grundig med maldingsvask og slip overflaten med sandpapir slik at tapeten fester seg bedre. Hvis du kan demontere dørene før tapetsering er det lettere å utføre, men det er ikke nødvendig. Eventuelle håndtak er best å skru av og feste tilbake igjen etter tapetsering. Sørg for å tørke av lim som havner utenfor tapetlengden, og pass på å sette lengden rett på døren.