Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Lola Design

Lola Design er et uavhengig merke med fokus på design, som tilbyr vakre tapeter og herlige interiørprodukter.

Lola Design Wallpapers

Duoen Amanda (aka Lola) og Frank grunnla Lola Design i 2015, og kombinerer talentene sine for å skape noe unikt og spennende.

Lola Design Exclusive Wallpapers

Lola designer selv alle tapetene, som er trykket på papir av høy kvalitet fra en FSC-sertifisert leverandør. En betydelig del av papiret kommer fra det naturskjønne Lake District i Storbritannia. Selskapet er kjent for sine særegne og høykvalitets tapeter, hvorav mange har spesielle finisher som fremhever de unike designene.

Sustainable and Beautiful Products – Lola Design

Produktene som tilbys er produsert i Storbritannia og oppfyller høye standarder for produksjon, bærekraft og velvære. Lola Design bruker kun det beste, bærekraftige papiret, og skaper produkter som er vakre, praktiske og miljøvennlige.

Lola Design Patterns

Den siste tapetkolleksjonen fra Lola Design er deres unike tolkning av maksimalisme. Med dristige mønstre og ulike fargekombinasjoner er kolleksjonen designet for å gjøre et sterkt inntrykk i ethvert hjem. Alt tapet er trykket på FSC-sertifisert og bærekraftig hentet papir fra Storbritannia, og trykket i små partier for å sikre høyeste kvalitet.