Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Finn dine favoritter her!

For å gjøre det lettere for deg som kunde har vi latt våre eksperter innen farge og tapet matche våre populære tapeter med passende malingsfarger - vi kaller dem "fargevenner". Uansett om du er ute etter tapet, maling, eller begge deler, har vi utarbeidet ferdige stilforslag og fargesettinger som gjør det enkelt å lykkes med ditt hjemmeprosjekt!

"Handle stilen" - vi har gjort jobben!

Vår fargekonsept - "Farget & klart"!

Fargesettinger - For å gjøre det enkelt for deg som kunde har vi samlet noen av våre mest populære og anvendelige farger og fargesatte rom. Vi håper at du finner noe du liker - la deg inspirere og la fantasien strømme!

Fargede tapeter - Våre farge- og tapeteksperter har nøye valgt ut og matchet våre mest populære tapeter med passende malingfarger - vi kaller dem "fargevenner"! Dette har vi gjort for å gjøre det enklere for deg som kunde å handle farge og tapet!

Populære farger - Hos oss finner du mengder av fantastiske farger som garantert vil gjøre hjemmet ditt harmoniskt og personlig. Våre fargesettere har nøye valgt ut vakre farger som vi vet at både vi og dere vil like!

FARGESETTINGER! 

Uansett om du ønsker en klassisk og tidløs følelse i hjemmet ditt, eller om du vil være i forkant med de nyeste fargetrendene, finner du nyansen din hos oss! La personligheten og stilen din skinne, og la fantasien flyte – Velkommen til inspirasjon!

FARGEKOORDINERTE TAPETER! 

Trinn inn i et harmoniskt rom med våre fargmatchede tapeter som harmoniserer med nyanser av maling. Skap et rom der hver fargetone samspiller med tapetenes mønstre for å gi en følelse av perfeksjon. Våre fargeeksperter har skapt disse kombinasjonene for å forenkle ditt valg, slik at du kan nyte et sammenhengende og gjennomtenkt rom uten å gjette. Er du usikker? Bestill da våre håndmalte prøver og se hvordan fargene kan forvandle rommet ditt.

POPULÆRE FARGER! 

Vi elsker farger, og vi vet at ulike nyanser påvirker mennesker på forskjellige måter. Enten du ønsker å omgi deg med naturens rolige og harmoniske toner, eller om du leter etter en mer livlig farge som skaper kreativitet og energi, finner du dem hos oss. La deg inspirere av alle våre nyanser og finn akkurat din favorittfarge! Usikker på ditt valg? Bestill i så fall våre håndmalte prøver og se hvordan fargene kan forvandle rommet ditt.


Få mer inspirasjon til hjemmet