Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Beslutningsangsten som kan oppstå når du skal velge farge

Å velge en farge kan være både gøy og vanskelig. Nedenfor finner du masse herlig informasjon for å forenkle valgene. Hva betyr farge, og hva vil du oppnå?

Topliste farver

Våre utvalgte farger

Vi elsker farge! - Ofte trives vi mennesker i naturen, når vi er omgitt av grønt, himmel og hav. Nedenfor finner du våre bestselgere når det gjelder maling. Vi har listet opp vår toppliste, med de fargene dere kunder elsker aller mest!

Påvirker oss på ulike måter. - Ulike farger påvirker oss på ulike måter. En mørkeblå kan gjøre oss trøtte, en kraftig rød gjør oss sterkere, og en rosa farge har en tendens til å gjøre oss forelskede eller sosiale. Les mer om hva fargene gjør nedenfor.

Solens påvirkning på farger. - Har du noen gang sett en farge som du har elsket, men som så ikke passer hjemme hos deg? Det er fordi lyset i rommet påvirker fargen. Vinduer i nord gjør fargen kjøligere og vinduer i sør gjør fargen varmere.

GRØNNE FARGER 

Et grønt rom kan gi oss ro og få oss til å føle oss trygge. En veldig god farge å male i et soverom, en gang eller en stue. En kjølig grønn farge passer ekstra godt på et soverom, mens en varm grønn gir et innbydende inntrykk og er derfor et utmerket valg for gangen.

BLÅ FARGER 

Blå rom gir et kjølig inntrykk, lyseblå rom kan hjelpe deg med å finne et fokus og passer derfor godt til å male på et kontor, mens en mørkeblå farge gjør oss avslappede og trøtte og er derfor et opplagt valg i et soverom.

BEIGE FARGER 

Beige rom gir et varmt og innbydende inntrykk. Beige vegger har vært populære i mange år, nå ser vi at det går mot enda varmere beige, nesten gule farger. Beige er en farge som passer i de fleste rom.

Rosa farger 

Rosa farger vokser raskt i popularitet! En rosa farge gjør rommet varmt og harmonisk og kan gjøre et rom både lekent men også rolig og innbydende.

Greige farger 

Oppdag den sofistikerte balansen av greige, en subtil kombinasjon av grått og beige, som gir rommet ditt en tidløs og elegant atmosfære. Denne allsidige fargen smelter sømløst sammen med forskjellige innredningsstiler, og skaper en nøytral base som kan matches med mange farger. Greige strekker seg fra lyse til mørke toner, noe som gir fleksibilitet til å skape alt fra et luftig og åpent rom til et mer koselig og innbydende rom. Denne unike fargetonen forener grått og beige i perfekt harmoni, som passer for alle som ønsker et moderne, nedtonet utseende som fortsatt føles varmt og innbydende.


Få mer inspirasjon til hjemmet