Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

WALLPASSION

Vårt fargekonsept

Kvalitet og miljø  Vi ønsker å lage maling på en ny måte gjennom å hjelpe deg som kunde å finne et ferdig resultat uten å gå på kompromiss med kvalitet og miljø, vi har derfor utviklet en svenskprodusert farge med høy kvalitet som er snill mot miljøet.

Typer farger Du finner alle typer farger hos oss slik at du kan male alle flater innenfor husets fire vegger. Les mer om våre ulike fargetyper nedenfor. Vi har også samlet en del tips og råd på veien. Det skal være inspirerende enkelt å male!

Fergevenner Hvilket rom skal du endre hjemme? Vet du om det skal være varmt, kaldt eller kanskje skandinavisk? Bli inspirert av våre ferdige fargesammensetninger. Vi kaller dem Fargevenner.

VÅR VEGGFARGE

Vår veggfarge er en vannbasert farge som er både Svane- og Økomerket. Den gir en god dekkevne, er enkel å male med og framfor alt gir den et fint matt resultat (likt glansnummer 3). En kvalitetsmaling som kan tørkes av. Den er tilgjengelig i alle våre farger.

Tips: Males best med rull, men mal først alle hjørner og kanter med en pensel, vask rullen din lett med litt vaskemiddel og vann, skyll og klem ut vannet, da stivner den ikke og suger til seg mer farge.

VÅR MØBELMALING 

Vår møbelfarge er en vannbasert kvalitetsmaling som fester seg bra og gir god dekning. Den gir et matt inntrykk (likt som glansnummer 15), men noe mer glans enn vår veggfarge, og det har vi valgt med ettertanke for å gi et ekstra fint resultat. Den finnes i alle våre farger.

Tips: Du får finest resultat med pensel, men er overflaten stor og du er veldig rask kan du rulle med roller og avslutte med pensel. Bruk maskeringsteip på flater du ikke ønsker farge på, for denne fargen fester seg ordentlig godt. Skal du male på ubehandlet treverk anbefaler vi at du grunnmaler med vår grunningsmaling for treverk. Uansett om det er malt eller vært ubehandlet tidligere, så vask godt og puss lett.

VÅR GULVMALING

Vår gulvmaling er en vannbasert gulvmaling ment for innemiljøer med lett slitasje. Du kan for eksempel male trappen, parketten eller et massivt tregulv. Vi anbefaler ikke at du maler i fuktige miljøer som garasjen eller våtrum. Kan brukes på underlag som tre og betong. Wallpassions gulvmaling er en utmerket lakkmaling. Den finnes i alle våre farger.

Tips: Bruk ruller for et raskt og fint resultat, før du ruller så maler du kanter og hjørner med pensel. Sørg for at overflaten er glatt (men ikke for glatt) tørt og rent. Om det er lakkert eller malt så vask og slip først, er det hardvoksolje trenger du å ta bort all voksen før du maler. Er det ubehandlet er det bare å male med en gang (etter at du har kontrollert at overflaten er glatt, tørr og ren).

VÅR TAKMALING 

Er en hvit vannbasert takfarge for innemiljøer. Den kan du male med på gips, betong, murpuss, tapet og fiberplater. Wallpassion takmaling har en høy dekningsevne og er enkel å bruke. Vil du male taket ditt med en annen farge enn hvit så er det vår veggmaling du skal bruke!

Tips: Bruk ruller, og mal lister, kanter og hjørner med pensel. For å få et jevnt resultat, trekker du rullen langs taket i samme retning, så vil mønstret fra rullen ligge likt og du unngår rader. Det går også fint å ettermale med rullen i samme retning.

Andre gode tips!

1. Du kan få forskjellige resultater avhengig av hvilken rull eller kost du bruker, en med større fibre vil gi mer struktur og mindre vil gi et jevnere resultat. Uansett blir det fint!

2. Fargen oppfattes ulikt i forskjellige lyssettinger, så vi anbefaler at du tester med våre håndmalte selvklebende fargeprøver. De er enkle å flytte rundt for å se hvordan fargen endres i forskjellige lys.

3. Ikke vær redd for å male, det verste som kan skje er at du må male på nytt!