Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Personvernerklæring for Familietapeter

Familietapeter, org.nr. 556930-6722, er ansvarlig for innsamling av personopplysninger og verner om personvernet ditt. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Familietapeter samler inn og bruker personopplysningene dine.

Denne erklæringen beskriver også rettighetene dine og hvordan du kan gjøre disse gjeldende. Du kan alltid kontakte oss dersom du har spørsmål vedrørende personvern ved å sende oss en e-post til kundeservice@familietapeter.no.

Ved å benytte deg av Familietapeter sine produkter og tjenester aksepterer du også personvernerklæringen vår, samt at vi behandler personopplysningene dine. Du godkjenner også at Familietapeter bruker elektroniske kommunikasjonskanaler for å sende informasjon til deg. Det er viktig at du leser og forstår personvernerklæringen vår før du benytter deg av produkter og tjenester fra oss.

 

For å kunne tilby deg tjenestene våre behøver vi å behandle personopplysningene dine, som beskrevet under. Vi gjør det med størst mulig hensyn til personvernet ditt.

Hvilke informasjoner samler vi inn?

 

Informasjon som du gir til oss. Du kan direkte eller indirekte gi oss informasjon om deg selv på en rekke ulike måter, som for eksempel når du bekrefter et kjøp i nettbutikken vår, når du velger å betale med ulike betalingsmetoder eller kontakter oss.

Dette kan være:

  • Person- og kontaktinformasjon – navn, fakturerings- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer etc.

Informasjon som vi samler inn om deg. Når du bruker tjenestene våre, så kan vi samle inn følgende informasjoner:

  • Person- og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, fakturerings- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer etc.
  • Informasjon om varer/tjenester – detaljer angående varer/tjenester som du har kjøpt.
  • Informasjon om hvordan du interagerer med oss – hvordan du bruker tjenestene våre, inklusiv svartid på sider, nedlastningsfeil, hvordan du kom fram til og forlot tjenester og leveringsmerknader når vi kontakter deg.
  • Enhetsinformasjon – f.eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning.
  • Geografisk lokasjon – den geografiske plasseringen din.

Informasjonen du gir oss, i tillegg til informasjon om varer/tjenester, er generelt sett nødvendig for å kunne inngå en avtale med oss, imens den øvrige informasjonen vi samler inn er generelt sett nødvendig for andre systemer, slik som beskrevet under.

Hva gjør vi med informasjonene dine?

Familietapeter behandler personopplysninger for følgende formål basert på juridiske grunnlag:

Formål

Juridisk grunnlag

Besøkere på nettsiden

Ikke-registrerte kunder

Mottakere av nyhetsbrev

 

For å kunne håndtere kundens bestilling/kjøp

N/A

Behandlingen er nødvendig for å fullføre kjøpsavtalen med kunden

N/A

For å kunne håndtere henvendelser til kundeservice

Legitim interesse*

For å gi personlige produktforslag, i tillegg for å håndtere deltakelse i konkurranser og arrangementer

Legitim interesse**

For å kunne markedsføre produkter og tjenester

Legitim interesse *** og samtykke i henhold til markedsføringsloven

Legitim interesse ***

Legitim interesse *** og samtykke i henhold til markedsføringsloven

Legitim interesse *** pg

For å kunne utvikle og forbedre virksomhetens tjenester, produkter og systemer for kundekollektivet generelt

Legitim interesse ****

For å kunne forhindre misbruk av en tjeneste eller for å kunne forhindre, forebygge eller etterforske forbrytelser

Legitim interesse *****

For å kunne fullføre rettslige forpliktelser i og med krav etter bokføringsloven.

N/A

Juridisk forpliktelse

N/A

Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev eller har andre synspunkter du vil dele med oss, så er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@familietapeter.no.

Hvem kan vi komme til å dele informasjonen din med?

Vi kan komme til å overføre eller dele informasjonen din med utvalgte tredjeparter. Vi foretar oss alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å kunne sikre at dataene dine håndteres sikkert og med tilstrekkelig beskyttelsesnivå ved overføring til eller deling med en slik utvalgt tredjepart (leverandører av IT-systemer, logistikk- og transportvirksomheter, myndigheter, aktører av betalingstjenester).

Hva vi IKKE kommer til å gjøre med dataene dine. Vi kommer ikke til å selge personopplysningene dine til en tredjepart dersom vi ikke har din tillatelse til det.

Hvordan behandler vi personopplysningene dine?

Vi streber alltid etter å behandle dataene dine innenfor EU/EØS.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Vi lagrer dataene dine så lenge det er nødvendig for å utføre forpliktelsene våre ovenfor deg og så lenge det kreves etter lov.

Rettighetene dine til tilgang, rettelse eller sletting

  • Rett til å få tilgang til dataene dine. Du kan be om en kopi av opplysningene du ønsker å få oppgitt og verifisere informasjonen vi har om deg. Det er gratis å be om en kopi av dette.
  • Rett til rettelse. Du har rett til å få korrigert feilaktig eller ikke-komplett informasjon om deg selv.
  • Rett til sletting («retten til å bli glemt»). Du har rett til å be om at personopplysningene dine slettes i de tilfellene hvor dataene ikke lengre er nødvendige for det formålet som de ble samlet inn til. Det kan derimot være juridiske årsaker som forhindrer oss fra å umiddelbart slette deler av dataene dine. Dette kan være årsaker i forbindelse med bokførings- og skattelover eller lovgivning i forbindelse med hvitvasking, men også i forbindelse med forbrukerlover. Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt til å la oss behandle opplysningene dine for markedsføring ved å melde deg av nyhetsbrevene våre.
  • Retten til å levere inn en klage til en tilsynsmyndighet. Dersom du anser at vi håndterer personopplysningene dine på en ukorrekt måte, så kan du kontakte oss. Du har også rett til å levere inn en klage til en tilsynsmyndighet (Forbrukerrådet).
  • Rett til dataportabilitet. Du har rett til å få en kopi av personopplysningene som omhandler deg i et strukturert format (dataportabilitet), og i visse tilfeller å få disse opplysningene overført til en annen som er ansvarlig for personopplysninger. Retten til dataportabilitet omfatter kun opplysninger som du selv har gitt til oss og som vi behandler på bakgrunn av juridiske årsaker, f.eks. i forbindelse med en avtale med deg.

Hvordan fungerer det med informasjonskapsler og lignende?

Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknikker for å kunne tilby deg en skreddersydd tjeneste på nettsiden vår. For mer informasjon om hvordan Familietapeter bruker informasjonskapsler og lignende, ber vi deg ta kontakt med kundeservice.

Kontakt oss

LN Färg och tapetbutik AB er ansvarlig for de personopplysningene som du oppgir til oss gjennom kjøp og ved øvrig kontakt. Postadresse: Postadress Box 7242, 18713 Täby, Sverige.Besøksadresse: Tumstocksäven 9A, Täby, org.nr.: 556930-6722.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 13. juni 2021.