Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Riktig maling til din tapet - vi har gjort jobben!

For å gjøre det enklere for deg som kunde, har vi latt våre eksperter på farge og tapet matche våre populære tapeter med passende malingfarger - vi kaller dem "fargevenner". Enten du er på utkikk etter mønstrede eller ensfargede tapeter, finner du det i vår velassorterte butikk!

Fargematchede tapeter!

Vårt fargekonsept - Farget & klart!

Fargematchede tapeter - Våre eksperter på farge og tapet har nøye valgt ut og matchet våre mest populære tapeter med passende malingfarger - vi kaller dem "fargevenner"! Dette har vi gjort for å gjøre det enklere for deg som kunde å handle maling & tapet!

Fargevenner - Vi ønsker å gjøre det inspirerende enkelt å pusse opp hjemme, derfor jobber vi med farger som passer godt sammen. I vårt brede sortiment av innendørsmaling finner du prisverdig veggmaling, takmaling, treverksmaling og gulvmaling.

Vanskelig å velge - Ikke ta sjanser når våre erfarne fargekonsulenter allerede har gjort jobben. I butikken vår finner du mengder av ferdige stilforslag, fargesatte rom og fargekoordinerte tapeter. Fortsatt usikker? Bestill tapet- og fargeprøver hjem før du bestemmer deg!

Fargekoordinerte tapeter i "Grønt"! 

Trå inn i den grønne skogens ro med våre fargematchede tapeter som harmoniserer med grønne nyanser av maling. Skap et rom hvor hver fargetone samhandler med tapetenes mønstre for å gi en følelse av perfeksjon. Våre fargeeksperter har skapt disse kombinasjonene for å forenkle ditt valg, slik at du kan nyte et sammenhengende og gjennomtenkt rom uten å gjette. Er du usikker - bestill våre håndmalte prøver og se hvordan fargene kan forvandle rommet ditt.

Fargematchede tapeter i "Blått"! 

La rommet ditt puste den blå himmelens klarhet og havets dyp med våre fargematchede tapeter. Våre fargesettere har valgt passende farger som perfekt komplementerer tapetene for å gi et behagelig og vakkert resultat. Gjennomtenkte fargepaletter skaper rom som er fredelige og perfekte for avslapning eller inspirerende samtaler. Oppdag våre nøye utvalgte "fargevenner" ved å bestille hjem fargeprøver og se hvordan de passer i ditt eget hjem.

Fargematchede tapeter i "Beige"! 

Beige er ikke bare en farge, det er et uttrykk for eleganse og tidløshet. Våre fargematchede tapeter i beige toner tilbyr en sofistikert bakgrunn som er både innbydende og beroligende. Våre stiltrådgivere har skapt disse matchene for å gi rommet en varm og koselig følelse, med et friskt og moderne vri. Forenkle prosessen med å velge ved å bestille våre prøver, og kjenn selv hvordan de beige nyansene beriker hjemmet ditt med en subtil, men bestemt stil.


Få mer inspirasjon til hjemmet