Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Monica Karlstein

Monica Karlstein

Farger du kan elske lenge - og alltid komme tilbake til!

Alle tipsene og rådene om fargevalg som jeg som interiørdesigner pleier å gi til mine kunder og følgere, har etter ti år blitt kokt ned til min egen fargekolleksjon med svanemerket maling.

Mine farger er det åpenbare go-to-stedet så snart du skal fornye hjemmet ditt for å oppnå et tidløst, hyggelig og innbydende hjem. I nesten ett helt år har jeg jobbet med å blande farger og eksperimentert for å frembringe disse fargene som lever opp til mine høye krav som interiørdesigner. Jeg har rett og slett funnet de fargene som jeg synes er like fine i nord som i sør, i dagslys som i skumring og om sommeren som om vinteren. De er alle nøye avveid og grundig utvalgt, og blir en vakker og solid base når du innreder hele hjemmet ditt.

Dette er, som du ser, ikke trendfarger som du blir lei av når motebildet endrer seg. Dette er derimot farger som fanger opp det naturlige dagslyset vi har i Norge, selv i de mørke vintermånedene, og fremhever rommets fine egenskaper og skaper en behagelig følelse. Ikke bare denne sesongen, men hver dag, hvert år. Ja, til og med livet ut hvis det er ønskelig.

Med dette fargekartet trenger du ikke engang å tenke - så lenge du holder deg til disse fargene, kan du blande og matche fritt uten at det blir rotete. Fargekartet er basert på fire farger i to varianter med ulik grad av sort, slik at du selv kan velge mellom en lysere og en mørkere versjon av hver farge avhengig av hva som passer i hjemmet ditt.

I tillegg til at fargene er utrolig vakre akkurat som de er, hver farge enkeltvis eller i grupper, er fargene også utviklet for å matche de mest populære tapetene til de store tapetbutikkene. "Så hvis du vil matche en tapet, er det mest sannsynlig at du finner "the perfect match" i denne fargekolleksjonen."  

Maling
Wallpassion
Farge W173 Sommarljus by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W174 Skogsfröjd by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W175 Kvällsdimma by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W176 Havsbris by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W177 Vågskvalp by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W178 Fjällmoln by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W179 Blomsterhav by Monica Karlstein

Fra 335 NOK

Maling
Wallpassion
Farge W180 Morgongåva by Monica Karlstein

Fra 335 NOK