Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Orla Kiely-tapet

Tapeten Multi Stem med fargeglade, grafiske blader i retrostil designet av Orla Kiely for britiske Harlequin er en av våre mest populære tapeter gjennom tidene. Her finner du alle våre tapeter fra Orla Kiely.

Orla Kiely bidrar med glad retrodesign til alle

Orla Kiely, som har gitt navn til merket, har designet tapeter siden starten i 1995. Inspirasjonen hentes først og fremst fra 50-, 60- og 70-tallet, og trives godt sammen med den skandinaviske arkitekturen fra den senere funkisperioden.

Innred med Orla Kiely-tapet

Hvorfor velge enten minimalisme eller maksimalisme når du kan få begge? På tapeter fra Orla Kiely møter stramt stiliserte vekster energifylte farger, som oransje, grønt og turkis. De geometriske mønstrene minner mange om fliser eller mosaikk. Det er kanskje derfor disse tapetene har blitt så populære på kjøkkenet. Om du vil ha en mer lekende atmosfære hjemme uten å gi avkall på kvaliteten, kan vi varmt anbefale en tapet fra Orla Kiely. Hos oss kan du kjøpe alle Orla Kiely-tapeter til en god pris på nettet. Samtlige tapeter er trykket på ikke-vevet materiale, og er enkle å sette opp. Hvilken Orla Kiely-tapet velger du?