Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapeter av Stig Lindberg

Stig Lindberg er en av våre mest elskede skandinaviske designere. Mønsteret “Berså” finnes på alt fra kopper til fat, men visste du at det også finnes på tapet av Stig Lindberg? Noen av Skandinavias mest kjente varemerker, som Boråstapeter fra Sverige, har tapeter av Stig Lindberg i kolleksjonene sine. Velg blant flere tusen vakre tapeter av Stig Lindberg.

Innred med tapeter av Stig Lindberg

Vi har mange ulike tapeter der mønsteret er tegnet av Stig Lindberg. Dermed vil du garantert finne tapet til alle husets rom. Det som er felles for mønstrene til Stig Lindberg er at de har sterke farger og mye bevegelse. Derfor passer de spesielt bra i rom der du vil ha mye energi. Berså-mønsteret passer selvfølgelig bra på kjøkkenet, men også i gangen eller på et rom der man vil ha et friskt mønster.

Kjøp tapeter av Stig Lindberg på nettet

Dersom du leter etter tapet av Stig Lindberg har du kommet på rett plass. I nettbutikken vår har vi ikke bare tusenvis av tapeter, men selvsagt også mange tapeter av Stig Lindberg. Vi har et komplett utvalg av tapeter med design av Stig Lindberg fra Boråstapeter, og du kan kjøpe dem enkelt og smidig - alltid til en rimelig pris.