Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapeter av Arne Jacobsen

Den danske designeren Arne Jacobsen er kanskje mest kjent for sitt møbeldesign. Han tegnet imidlertid også mønstre, som i dag finnes på ulike tapeter. Det stilrene, skandinaviske uttrykket er ikonisk for både store og små. “Trapez” er et tapet med diagonale former, som finnes i flere ulike fargekombinasjoner. Dette er kanskje det mest kjente mønsteret.

Hvor passer et tapet av Arne Jacobsen?

Funksjonalitet er et veldig bredt begrep, og innebærer mye mer enn hvite vegger. Tapeter av Arne Jacobsen passer selvfølgelig veldig bra sammen med skandinavisk arkitektur fra funksjonalismens gullalder fra 1920- til 1960-tallet. De klassiske mønstrene fungerer også utmerket i nybygde hus eller i en litt eldre bygning. Den stille energien og det grafiske uttrykket passer godt i rom der man vil ha både energi og ro, som på kjøkkenet, i gangen eller på barnerommet.

Kjøp dine tapeter av Arne Jacobsen

Hos oss kan du velge blant et stort utvalg av tapeter med klassiske Arne Jacobsen-mønstre. Det er svenske Boråstapeter som trykker tapeter med design av Arne Jacobsen, og hos oss finner du disse tapetene til den beste prisen. Om du ønsker, kan du også velge hjemlevering.