Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Bluebellgray

Bluebellgray ble grunnlagt i 2009 av Fi, som startet med å lage seks håndmalte puter på kjøkkenbordet hennes. Siden den gang har selskapet vokst til å tilby et komplett utvalg av interiør til hjemmet, inkludert sengetøy, tekstiler, tapeter, tepper og porselen, alt i Fis karakteristiske fargerike akvarellstil. Merkets studio ligger i Skottland, hvor Fi fortsatt maler alle signaturdesignene som har blitt synonymt med Bluebellgray.

Bluebellgray Wallpapers

Bluebellgray produserer produktene sine for å være langvarige, ved bruk av materialer av høy kvalitet og etisk godkjente fabrikker.

Bluebellgray Unique Wallpapers

Alle Bluebellgrays design er laget fra bunnen av i selskapets studio, og sikrer en unik og original estetikk for hvert produkt. Farge er også en hjørnestein i Bluebellgrays filosofi, ettersom de tror på fargens kraft til å transformere folks følelse og velvære.

Bluebellgrey Bærekraft

Bluebellgray er forpliktet til å minimere sitt miljøavtrykk som selskap. De bruker naturlige fibre i sine biologisk nedbrytbare produkter og har fullstendig eliminert plast fra all emballasje. Mange av selskapets sengetøyprodukter er karbonnøytrale, og de etterstreber å oppnå dette for sitt komplette produktspekter.

Bluebellgray Floral Patterns

Fi samarbeider med noen av verdens ledende digitale skrivere for å sikre at hvert produkt beholder Bluebellgrays hjerte og sjel. Ved hjelp av et dedikert team har det prisbelønte merket vokst og utviklet seg sammen med grunnleggeren. Nye kolleksjoner lanseres to ganger i året, med abstrakte arbeider og blomster som sentrale elementer i forhold til trykkdesign. I dag selges Bluebellgray over hele verden, i vakre varehus og designbutikker fra Tokyo til Toronto og utover. Fi og designteamet hennes har stor tro på kraften til farger og mønster og hvordan de kan påvirke vårt velvære. Drivkraften bak Bluebellgray er å designe mønstre som bringer glede til hjemmet og får folk til å føle seg bra når de er omgitt av dem.