Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapet baderom

Kan man tapetsere et baderom? Det åpenbare svaret er - selvfølgelig kan man det. Det er imidlertid noen viktige ting man skal være oppmerksom på når man velger tapet til badet.

Hva skal man være oppmerksom på når man skal tapetsere baderommet?

Svært få tapeter er formelt godkjent for fuktige områder, så vi kan dessverre ikke anbefale tapetsering på bad der du har dusj eller badekar. Det kan gjøres, men da bør du i så fall montere tapeten bak en glassplate eller lignende, og få jobben utført av en sertifisert håndverker. Dette er på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. På denne måten kan man ha tapet på baderommet. Hvis du derimot har et separat toalett eller gjestetoalett, der det ikke er særlig fuktig, kan vi virkelig anbefale å tapetsere det. Avhengig av hvor mye rommet er brukt og beregnet slitasje, kan det være lurt å velge en slitesterk tapet som kan tørkes, for eksempel vinyltapet. Ellers er det en utmerket mulighet til å virkelig slippe taket, og velge en tapet med mye mønster og farge når du leter etter tapet til baderommet.

Hvilke tapetmønstre passer til baderommet?

Tapeter med fisker er et populært valg på badet og veldig dekorativt. Selv planter som tilhører sjøen eller innsjøen, for eksempel vannliljer og koraller, passer tematisk bra på en tapet på badet. Visste du at koraller egentlig ikke er en plante, men et dyr? En tapet med imitasjon av stein eller fliser er også et godt valg, hvis du ikke ønsker bare fliser. Flisinpsirert tapet er tilgjengelig både i naturfarger for et roligere inntrykk, eller med mønstre og farger. La deg inspirere av den tyrkiske badehusstilen med et blått og hvitt flisemønster når du skal tapetsere baderommet. Det er selvfølgelig ingen regel som sier at du må ha et mønster på temaet vann på baderommet - det er helt opp til deg.