Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Vakre tapetnyheter fra Wallpassion - Finn din stilstfavoritt

Transformér rommet ditt med en innbydende tapet. Wallpassions tapetmønstre finnes i mange stiler og farger - Velkommen inn for inspirasjon og finn din favoritt!

Vårens nye tapeter fra Wallpassion - stiler for alle rom

Vakre nyheter for alle stiler!

Elsket og klassisk - Med en tapet i klassisk stil skaper du et hjem som puster trygghet, fingerspitzgefühl og presisjon. Våre mønsterdesignere har fanget klassiske, tidsriktige detaljer i nye tapetmønstre som vil bli elsket i generasjoner - uansett hvilket rom de havner i.

Modern edge - Er du på jakt etter en tapet med kant og innovativ touch? Her er et utvalg av våre mest aktuelle og trendy tapeter akkurat nå. Med disse kan du være sikker på å innrede hjemmet ditt med det nyeste designspråket og de mest populære fargene.

Fantastiska fondtapeter - "Fondväggar är för fegisar," sa någon trendanalytiker för tio år sedan. Idag vet vi att det är precis tvärtom. Med rätt fondtapet sprudlar ditt hem av självförtroende och stilsäkerhet!

Elsket og klassisk  

Wallpassion har tapeter i alle stiler, farger og mønstre. Mange av våre tapeter passer for eksempel godt inn i en klassisk og tradisjonell stil. Dette er tapetstilen for deg som ønsker å satse på trygge og stilsikre valg når det kommer til farge, form og mønster i hjemmet ditt. Her har vi samlet noen av våre aller vakreste klassiske tapeter – med organiske motiver som fellesnevner. Fargene i tapetene selv, samt de matchende malingsfargene som vi anbefaler å kombinere med tapetene, går i toner som aldri går av moten.

Moderne edge 

Wallpassion har også mange tapeter i en mer moderne stil. Her har våre designere og fargesettingseksperter valgt ut tapeter for deg som tør litt mer og bare vil være litt mer fremoverlent i interiøret ditt. Her finner du tapeter som kjennetegner noen av de siste trendene både når det gjelder mønstre, form og farger. Her snakker vi personlig stil!

Fantastiske fondtapeter 

Fototapeter er den neste store trenden! Husk hvor dere hørte det først. Det er perfekt for deg som ønsker å skape stor forandring hjemme raskt og enkelt – og uten å gjøre for stor innvirkning på lommeboken og miljøet. Med riktig fototapet trenger du ikke å gå "all in" på alle veggene i et rom for at interiøret skal føles komplett. Med en nøye utvalgt tapet er det nok å tapetsere én vegg for å oppnå en fullkommen følelse. Våre fototapeter er designet med ekstra høye krav for å enkelt leve opp til prinsippet "less is more".


Få mer inspirasjon til hjemmet