Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Alle farger

Å velge riktig farge når du skal male hjemme kan føles overveldende med alle de forskjellige nyansene som finnes. Derfor har vi satt sammen et utvalg av utvalgte farger som vi vet fungerer godt i de fleste hjem. Våre utvalgte farger er nøye valgt ut av våre eksperter for å skape harmoni og gi deg inspirasjon til ditt neste maleprosjekt.

Finne riktig nyanse blant våre utvalgte farger

Blant våre utvalgte farger finner du alt fra nøytrale nyanser som hvitt og grått til mer dristige farger som blått og grønt. Uansett om du leter etter en farge til stuen, soverommet eller kjøkkenet, har vi et bredt utvalg av nyanser å velge mellom. Våre utvalgte farger er inndelt i forskjellige fargefamilier for å gjøre det enklere for deg å finne riktig nyanse.

Nøytrale farger som passer i alle rom

Våre utvalgte farger inkluderer flere nøytrale nyanser som hvitt, grått og beige. Disse fargene er tidløse og passer i de fleste rom. En nøytral farge på veggene skaper en rolig base som du deretter kan legge til mer farge med tekstiler og tilbehør. Våre utvalgte farger i nøytrale nyanser finnes i både varme og kalde toner for å passe din stil.

Skap stemning med våre utvalgte aksentfarger

Hvis du vil legge til litt mer farge i hjemmet ditt, har vi også et utvalg av utvalgte aksentfarger. Disse fargene er perfekte å bruke på en featurevegg eller for å male mindre områder som en dør eller et møbel. Våre utvalgte aksentfarger inkluderer kraftige nyanser som terrakotta og petroleumsblått samt mer dempede toner som salvie og lavendel.

La deg inspirere av våre utvalgte farger

På vår nettside kan du se våre utvalgte farger i inspirerende miljøbilder fra virkelige hjem. Se hvordan de forskjellige nyansene kan kombineres for å skape forskjellige stiler og stemninger. Våre utvalgte farger er nøye valgt for å være enkle å matche med hverandre og med andre interiørdetaljer. La deg inspirere og finn den perfekte fargen til ditt neste prosjekt!

Bestill enkelt våre utvalgte farger online

Når du har funnet en farge du liker blant våre utvalgte nyanser, er det enkelt å bestille den direkte på vår nettside. Vi tilbyr maling i høy kvalitet. Selvfølgelig får du også all informasjonen du trenger om hvor mange liter maling som trengs og hvilke verktøy du trenger.