Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Tapet trær

Med en tapet med tremotiv kan du raskt og enkelt skape illusjonen av en rustikk trevegg hjemme. Velg mellom mengder av ulike tapeter med tremotiv, og finn den du leter etter.

Tapeter som ser ut som trepanel

Tapeter med tremønster passer inn i ulike miljøer og rom. Mange tapeter med planker har til og med andre mønstre, som ser ut til å være malt på plankene. Trepanel med stjerner er, for eksempel, veldig populært for alle som vil skape den maritime stilen, kjent som New England. En tapet med planker med naturlig slitasje gjør seg bra i den landlige stilen. En beige eller brun vegg av tre gir et naturlig og realistisk inntrykk, men en vakker grå eller hvit tapet som ser ut som drivved er også et populært valg.

Få ett helt nytt rom med tapet med tremotiv

Tapeter med motiv av brede planker kan bidra til at rommet virker bredere og lengre, mens tapet med panel i høyden trekker blikket oppover og gir illusjon av et det er høyere opp til taket. Vi har også tapet som ligner drivved eller trepanel med dekor.

Hos oss kan du finne en tapet med tremotiv

En vakker tapet med tremotiv kan virkelig forvandle et rom, og med tapeter som minner om trær kan du gjøre jobben raskt og enkelt. Hos oss finner du en mengde av tapeter med tremotiv i ulike farger, stiler og utseende. Dermed kan du enkelt finne den tapeten som passer best hjemme hos deg. Gjør et kupp på tapet hos oss. Dersom du trenger hjelp når du skal velge tapet, eller har andre spørsmål, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet.