Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Svenske tapeter

Til tross for at Sverige er et lite land, har det en lang historie med å produsere tapeter av høy kvalitet, både når det gjelder design og materialer. Svensk tapet tar mye hensyn til miljøet under produksjonen. Den skandinaviske stilen inkluderer selvfølgelig ikke bare Sverige. Danmark og Finland er også kjente designerland med en estetikk som verdsettes over hele verden, akkurat som svenske tapeter.

Våre mest kjente svenske tapetmerker er Sandberg, Duro og Boråstapeter, som alle har eksistert veldig lenge. Nyere tilskudd på stammen, som Majvillan, finnes også i vårt utvalg av svenske tapeter.

Hvorfor velge svensk tapet?

Kjøper du tapet som er trykt i Sverige, kan du være sikker på at det oppfyller de kravene til miljøvennlig produksjon og resirkulering som svenske forbrukere stiller. Bor du selv i Skandinavia, er det også en fordel at tapetet ikke trenger å transporteres langt, noe som selvfølgelig er bra for klimaet. Vi selger tapeter til alle verdenshjørner, men er basert i Sverige. Når du kjøper svensk tapet, kommer fordelen med at leveringstiden ofte er raskest mulig. Da sparer du både tid og miljø.