Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Tapet bil

Elsker du biler? Det gjør vi også. Derfor har vi samlet noen av de flotteste, kuleste og mest unike tapetene med biler på. Uansett bilmerke, farge eller årgang, er vi sikre på at du finner din tapet med biler hos oss.

Få fine vegger med tapet med biler

Det er ikke bare barn som elsker tapeter med biler. Dette er også en flott tapet for hobbyrommet, stuen eller soverommet til enhver bilelsker. Biler på tapet er en enkelt måte å leve ut bildrømmen hver dag, enten du kjører Volvo eller Mercedes.

Gjør rommet personlig med din egen bil på tapeten

Ser du etter en kul fototapet med biler? Vi har et stort utvalg av motiver, som kan trykkes i de målene du vil ha. Alle våre tapeter med biler trykkes på ikke-vevet materiale, og er enkle å sette opp. Skulle du mot all formodning ha behov for hjelp eller veiledning, kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice. Bestill din biltapet enkelt og hendig på nettet. Et vakkert bilde i svart hvitt av en veteranbil, en kul sportsbil eller et søtt barnetapet med biler - her har vi noe for alle. Vi har selvsagt også prisgaranti og mulighet til å levere tapeten rett hjem til deg.