Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Lyse tapeter

Skap en frisk følelse og et stilig hjem med lys tapet. Lys tapet slår aldri feil, og kan virkelig gi rommet et ekstra løft i både karakter, utseende og følelse. Bli inspirert og finn det perfekte lyse tapetet for deg.

Lys tapet for hvert rom

Ved å bruke lyse tapeter skaper du et luftig, friskt og stilig hjem i den stilen du ønsker. Det finnes lys tapet for hvert rom og for enhver stil, og det er en enkel og stilig måte å skape karakter i hjemmet. Lys opp og lag stil med lys tapet.

Tapet med lyse farger på soverommet

Oppleves soverommet ditt litt kjedelig? Er det kanskje for mørkt eller vil du bare gi det den rette følelsen? Et lyst tapet kan da være et godt alternativ både for å lyse opp og skape ditt drømmesoverom. Kanskje du ønsker et mer nøytralt ensfarget, lyst tapet eller et med vakre mønstre? Uansett hva du leter etter, så finnes det garantert lyse tapeter som passer perfekt til soverommet ditt.

Tapeter i lys fargetone for stuen

Selv i stuen er lys tapet et perfekt valg. Avhengig av hvilke farger eller stil du er ute etter, gir et lyst tapet i stuen deg muligheten til å sette ditt preg på rommet og gjøre det mer personlig uten at inntrykket blir for mørkt. Hos oss kan du velge mellom mange lyse tapeter fra kjente merker. I sortimentet har vi alt fra ensfargede lyse tapeter i forskjellige farger til mønstrede, lyse tapeter. Lys tapet både til stuen og soverommet. Hvis du vil ha veiledning eller hjelp i valg av tapet, er du velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper vi deg med å skape drømmehuset.