Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
Din handlekurv er tom.

Graffititapet

Skap en kul illustrasjon på veggene ved hjelp av en tapet med graffiti. Gjør rommet mer personlig, gi det karakter og nyt favorittfargene dine. Hos oss finner du mengder av tapeter med graffiti. Det kan gjøre ethvert rom skikkelig kult.

Hvor passer tapeter med graffiti?

Tapeter med graffiti kan live opp et hvilket som helst rom med sterke farger og mønstre. Tapet med graffiti er vanlig på ungdomsrommet, der de bidrar til å skape et sterkt uttrykk. Selvsagt passer en tapet med graffiti til flere rom i hjemmet. Så lenge du er ute etter mye farge, mønstre og vil ha en moderne tapet er dette et godt alternativ for deg. Gjør baderommet ekstra stilig eller skap en stue som virkelig synes. Det er bare du som setter grenser.

Bestill din tapet med graffiti

Hos oss kan du finne mengder av ulike tapeter med graffiti, slik at du skal kunne finne din favoritt. Velg blant ulike fargekombinasjoner, mønstre og uttrykk, og skap ditt drømmerom med tapet med graffiti. Behøver du veiledning eller hjelp til å velge tapet, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å skape drømmehjemmet ditt.