Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Tapet med flisemønster

Fliser og mosaikk har vært en populær måte å dekorere vegger på lenge før tapetet ble oppfunnet, og er fortsatt like populært den dag i dag.

Bruk tapet med fliser som interiørdetalj

Det første du tenker på når du sier "fliser" er vanligvis badet og kjøkkenet. Men fliser er et populært veggbelegg for alle typer rom, spesielt i middelhavslandene. Et tapet som ser ut som fliser skaper en kul og håndverksmessig følelse i rommet. Det kan være både mønstret og ensfarget, matt eller med glans for en glasert følelse.

Hvilket tapet med mønster av fliser skal du velge?

På gjestetoalettet, der mange liker å ta det litt lenger, passer et tapet med mønster av fliser perfekt. Hvis du vil tapetsere med flisemønster på kjøkkenet eller i våtrom, må du huske på at tapetet må tåle litt ekstra - så velg gjerne et vinyltapet. Vi har et stort utvalg av tapet med fliser eller mosaikk fra kjente merker, alltid til den beste prisen. Vil du vite hvordan tapetet ser ut i virkeligheten før du bestemmer deg? Vi streber alltid etter å representere produktene våre så godt som mulig, men for å se hvordan tapetet vil se ut hjemme hos deg, anbefaler vi at du bestiller en vareprøve først.