Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapet planter

Du trenger ikke å kun ha levende planter hjemme. Nå kan du også skape et harmonisk hjem ved hjelp av fine tapeter med planter. Bla gjennom alle våre tapeter med planter, og finn den som passer best hjemme hos deg.

Et grønt hjem med tapeter med grønne planter

Grønne blader og planter er noe man aldri kan få for mye av, og det hører helt klart med til et vakkert og harmonisk hjem. Planter gjør hjemmet hyggelig, levende og personlig. Om du vil forsterke disse følelsene og ta naturen inn hjemme, er tapeter med planter et perfekt alternativ for deg. Skap en hyggelig stue ved å ta skogen inn og opp på veggene. La vakre blader få lov til å pryde baderomsveggene eller skap et romantisk soverom ved hjelp av en tapet med blomster. En tapet med planter passer overalt, og utstråler ro, trivsel og en naturlig atmosfære.

Kjøp tapet med planter hos oss

I vårt sortiment finner du mengder av tapeter med planter. Vi har alt fra jungelplanter til skog, kastanjer og mye mer. Gjør et kupp på en vakker tapet med planter hos oss i dag. Vil du vite hvordan tapeten ser ut i virkeligheten før du bestemmer deg? Da kan du bestille en vareprøve. Heng den opp på veggen, så ser du hvordan tapeten vil ta seg ut. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss om du skulle trenge hjelp eller gode råd.