Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Kalktapet

Kalktapeter er et godt alternativ til den ensfargede tapeten for deg som ikke vil ha det helt rett. De siste årene har det blitt veldig populært å måle med kalkfarger, og derfor finnes det også et stort utvalg av tapeter som ligner på overflater malt med kalkfarger. Tapet med kalk finnes både med og uten struktur, og passer like bra i byen som på landet. Til forskjell fra en råere overflatestruktur, ser kalktapeter nesten håndmalte ut. Det gir et rustikt inntrykk, men fortsatt menneskelig og hyggelig.

Slik velger du riktig kalktapet

Om du vil ha en kalktapet med en overflate som du kan kjenne, må du huske at fargen påvirkes av hvordan lyset faller i rommet samt hvilke lyskilder du har. Det er alltid smart å bestille vareprøver og ha de på veggen en dag eller to før du bestemmer deg. Da ser du hvordan tapeten tar seg ut i lyset hjemme hos deg.  I likhet med en vanlig ensfarget tapet passer også en kalktapet godt i forbindelse med en fondtapet med mer mønster. Plukk gjerne opp noen av de nøytrale fargene i fondtapeten, og la de tas opp av kalktapeten.

Finn dine kalktapeter hos oss

Kalktapetene i vårt sortiment kommer fra flere ulike varemerker og kolleksjoner. Det de har til felles er at de er trykket på ikke-vevet materiale, slik at det blir lettere å tapetsere. Hos oss kan du også kjøpe kalktapet på nettet. Det er enkelt og smidig, og prisen er lav.