Superenkle trinn

Enkelt å finne det du leter etter

Vi tilpasser lim & antall ruller

DIY verktøysett monteringsguide

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Fototapeter

Hos Familietapeter har vi markedets største utvalg. Vi har hele 21 millioner høyoppløselige bilder, som har blitt tatt av profesjonelle fotografer. I prinsippet kan du få ethvert motiv trykket som fototapet. Alle bildene har blitt kategorisert, slik at du enkelt skal kunne finne et foto som passer deg og hjemmet ditt. Dersom du mot formodning ikke finner et bilde, kan du kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg med å finne riktig bilde for din fototapet. I tillegg til vårt enorme sortiment, kan vi også tilby en prisgaranti. Det betyr at vi garanterer at vi har markedets laveste pris. Dersom du finner samme type tapet med samme motiv billigere et annet sted, vil vi matche prisen. Flott, hva? Hos Familietapeter får du knivskarpe, profesjonelle bilder trykket på fototapet av høy kvalitet til markedets laveste pris!

Gode råd når du skal velge fototapet

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut av hvordan man vil ha det hjemme. Det er heller ikke alltid like enkelt å bestemme seg for en fototapet, og det kan være vanskelig å velge mellom alle alternativene. I tillegg er det mange som synes det virker vanskelig å tapetsere. Derfor har vi samlet noen generelle tips om fototapeter. Vi mener at alle trinnene i innredningsprosessen skal være like enkle og morsomme! Her kan du lese om hva du bør tenke på når det kommer til materialer og bildevalg, hvilke verktøy du trenger og hvilket lim du bør benytte deg av når du skal sette opp fototapeten din. Vi håper at dette kan bidra til at du blir mer fornøyd med alle aspektene ved din nye fototapet!

Bli inspirert av de ulike fototapetene våre

Hjemmet er stedet der de fleste av oss tilbringer det meste av tiden. Derfor er det viktig å være fornøyd med interiøret, slik at du kan føle deg bekvem og slappe av. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva man skal gjøre for å få en personlig stil. Vi har derfor samlet noen eksempler på fondvegger og hva man kan gjøre med våre fototapeter. Etter å ha kikket på noen inspirasjonsbilder, kan det hende du får en mengde gode ideer til hva du vil gjøre hjemme. Gå til lenken og kikk, nyt og bli inspirert.

Vi har motiver til hele familien

Familietapeter er en svensk nettbutikk, som selger fototapeter og andre tapeter til private hjem og bedrifter. Vi har en målsetning, og det er å inspirere både voksne og barn med våre fototapeter. Via nettbutikken vår kan du enkelt bestille fototapet etter mål eller velge en fra vårt store sortiment. Du kan enkelt navigere og søke blant motivene våre, slik at du kan finne drømmemotivet. I stedet for å dra innom en eller flere butikker for å bla deg gjennom tykke permer med tapetprøver, kan du sitte i fred og ro hjemme og velge deg den tapeten som passer best hos deg.

Stort utvalg av fototapeter – velg og vrak!

Visste du at vi har over 21 millioner tapeter med bilder i sortimentet? Det gjør oss til en av verdens største leverandører av fototapeter. Siden vi kun finnes på nettet,kan vi tilby fototapet til kunder over hele verden. Vi holder lave priser uten å vike på kvaliteten.

Sortiment og kvalitet

Vårt enorme utvalg av tapeter med bilder gjør oss til en av verdens største leverandører av fototapeter. Når du har valg drømmemotivet og oppgitt målene på veggen, trykker vi ditt fototapet. Vi utvikler stadig produksjonen vår. Vi er ikke profesjonelle på alt, men vi kan fototapeter. Siden vi nå også tilbyr et sortiment av fototapet med faste mål, har vi gitt deg flere valgmuligheter og større sjanser til å finne det du ønsker deg. Vi har tapeter som er perfekte til barnerom, der du vet at tapeten blir byttet ut når barnet har blitt eldre. Ambisjonen vår er å ha gode alternativer i alle prisklasser. Våre fototapeter etter faste mål er slitesterke tapeter av typen ikke-vevet (150g/m2). De tas fra høyoppløselige bilder tatt av profesjonelle fotografer. Fototapeten trykkes spesifikt for deg, og etter målene på veggen din. Limet skal påføres direkte på fondveggen (ikke-vevet lim), og tapeten tapetseres kant i kant. Tapeten er 47.5 cm bred. Det er enkelt å tapetsere, men dersom du er usikker kan du be en fagperson om hjelp.

Prisgaranti – Garantert markedets laveste pris

Alle er velkomne hos Familietapeter. Vi synes at innredning er for alle, uten at lommeboken eller andre elementer skal sette en begrensning for ideene. På familietapeter.no kan du handle fototapetene våre til veldig gode priser. Prisgarantien innebærer at vi jevnlig ser over prisene våre for å sikre at du kan handle trygt og sikkert. Skulle du finne våre tapeter med bilder, likt motiv og kvalitet, til en lavere pris i en annen butikk, kan du kjøpe produktet av oss til samme pris. Forutsetningen er at det er samme fototapet med samme spesifikasjoner samt at den kan kjøpes til de samme vilkårene. Om du mot formodning finner en fototapet til en billigere pris, kan du kontakte vår kundeservice og fortelle hvor du kom over tapeten. Vi hjelper deg videre i prosessen!

Picture of Tokyo Skyline Picture of Tokyo Skyline
Picture of Venice Picture of Venice
Picture of Polar bear and cubsphoto art Picture of Polar bear and cubsphoto art
Picture of Grand Canal in Venice Italy Picture of Grand Canal in Venice Italy
Picture of Brown bear frontally Picture of Brown bear frontally
Picture of Slovenian bear Picture of Slovenian bear
Picture of Bear Picture of Bear
Picture of Two Pacific Common Dolphins Picture of Two Pacific Common Dolphins
Picture of Dauphin bleu et blanc Picture of Dauphin bleu et blanc
Picture of Dolphins jumping Picture of Dolphins jumping
Picture of Dolphins couple Picture of Dolphins couple
Picture of Baby Elephants Playing Picture of Baby Elephants Playing
Picture of Elephants Tsavo West Picture of Elephants Tsavo West
Picture of Elephant and Gazelle Picture of Elephant and Gazelle
Picture of Elephant close up Picture of Elephant close up
Picture of Elephant Picture of Elephant
Picture of School of trevally jack fish Picture of School of trevally jack fish
Picture of Moon jelly fish in aquarium Picture of Moon jelly fish in aquarium
Picture of Underwater coral reef Picture of Underwater coral reef