Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Beslutningsangst som kan oppstå når du skal velge farge.

Å velge farge kan være både morsomt og vanskelig. Her finner du vår topp-liste over fargene som mange elsker akkurat nå.

TOPPLISTE FARGER

Våre utvalgte farger

Vi elsker farger! Mennesker trives ofte best i naturen når de er omgitt av grønt, himmel og hav. Nedenfor finner du våre bestselgere når det gjelder maling. Vi har laget en toppliste med de fargene kundene våre liker best!

Påvirker oss på ulike måter. Ulike farger påvirker oss på forskjellige måter. En mørkeblå farge kan gjøre oss trøtte, en knallrød farge gjør oss sterkere og en rosa farge har en tendens til å gjøre oss for elsket eller sosiale. Les mer om hva fargene gjør nedenfor.

Solens påvirkning på farger. Har du noen gang sett en farge du elsker, men som ikke passer hjemme hos deg? Dette er fordi lyset i rommet påvirker fargen. Vinduer i nord gjør fargen kjøligere og v induer i sør varmere.

Grønne farger 

Et grønt rom kan gi oss ro og få oss til å føle oss trygge. Det er e n veldig god farge å male soverommet med, gangen eller stuen. En kjølig grønnfarge passer godt på soverommet, mens en varm grønnfarge gir et innbydende inntrykk og er et godt valg til gangen.

Blå farger 

Blå rom gir et kjølig inntrykk, lyseblå rom kan hjelpe deg med å finne fokus og er derfor gode å male på et kontor, mens en mørk blåfarge gjør oss avslappet og trøtte og er derfor et opplagt valg til et soverom...

Beige farger 

Beige rom gir et varmt og innbydende inntrykk. Beige vegger har vært populære i mange år, men nå ser vi at det går mot enda varmere beige, nesten gule farger. Beige er en farge som passer i de fleste rom.

Rosa farger 

Rosa farger blir stadig mer populære! En rosa farge gjør rommet varmt og harmonisk og kan gjøre et rom lekent, men også rolig og innbydende.