Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

WEAR THE WALLS

La disse statement-tapetene ta deg med til den tette indonesiske jungelen, Indias blomsterprakt og strendene på Bali. Wear The Walls ble grunnlagt av interiørdesigneksperten Carrie Brightley, som har ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney.

Vi vokser – Ta godt imot våre nye, flotte varemerker i butikken!

Tre nye varemerker 

SIAN ZENG: Hvis du ønsker å skape et hjem fullt av fantasi og kreativitet, er Sian Zeng den perfekte designeren å utforske - hennes eventyrlige tapeter med mye inspirasjon fra naturen vil garantert hjelpe deg med å skape din egen historie i ditt eget hjem.

OHPOPSI: Målet med Ohpopsi er å gi folk muligheten til å uttrykke seg selv i innredningen. De ønsker at lidenskap og personlighet skal skinne uten grenser for hvordan et hjem kan se ut. Hjemmet skal være fylt med glede, og fantastiske, fargerike tapeter er en mulighet for å til å få det til!

WEAR THE WALLS: La disse statement-tapetene ta deg med til den tette indonesiske jungelen, Indias blomsterprakt og strendene på Bali. Wear The Walls ble grunnlagt av interiørdesigneksperten Carrie Brightley, som har ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney.

SIAN ZENG

Hvis du ønsker å skape et hjem fullt av fantasi og kreativitet, er Sian Zeng den perfekte designeren å utforske - hennes eventyrlige tapeter med mye inspirasjon fra naturen vil garantert hjelpe deg med å skape din egen historie i ditt eget hjem. Sian og teamet hennes er opptatt av autentisitet og kvalitet. Alle detaljene i tapetene er originale kunstverk som gjengis på den mest autentiske måten for å bevare hver eneste detalj. Produksjonen styres ikke av trender eller tidsfrister, noe som betyr at hvert design er tidløst og lanseres når det føles riktig for teamet.

OHPOPSI 

Målet med Ohpopsi er å gi folk muligheten til å uttrykke seg selv i innredningen. De ønsker at lidenskap og personlighet skal skinne uten grenser for hvordan et hjem kan se ut. Hjemmet skal være fylt med glede, og fantastiske, fargerike tapeter er en mulighet til å få det til! Ohpopsi er et britisk tapetmerke som produserer digitale tapeter og veggmalerier som utfordrer designkonvensjoner og oppfordrer alle til å omfavne dristige mønstre og selvsikre farger i hjemmet.

WEAR THE WALLS 

La disse statement-tapetene ta deg med til den tette indonesiske jungelen, Indias blomsterprakt og strendene på Bali. Wear The Walls ble grunnlagt av interiørdesigneksperten Carrie Brightley, som har ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney. Ideen til tapetkolleksjonen Wear The Walls oppsto under Carries studier ved Leeds College of Art i 2011 og kombinerer hennes lidenskap for trykkdesign og mote. Kolleksjonen gir deg også muligheten til å forvandle hjemmet ditt med bærekraftige trykk og spesialbestillinger for å minimere miljøpåvirkningen.