Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Tapetbord

Tapetborder har nesten ikke eksistert siden gullalderen på 70- og 80-tallet, da pasteller og tapetborder prydet de fleste hjem i Norge. Endelig begynner imidlertid tapetborden, som har sine røtter så langt tilbake som 1590-tallet, å komme på markedet igjen. Vi synes dette er kjempegøy - for det er så mye du kan gjøre med en tapetbord.

Øverst, nederst eller i midten - hvor setter man tapetborden?

Tapetborder er vanligvis satt opp rett under taket, men det er også mulig å plassere en tapetbord midt på veggen. Som et alternativ til et brystpanel kan du, for eksempel, male den nedre delen av veggen og legge et mønstret tapet på den øvre delen. Deretter kan du skjule kanten med en bord. Selvfølgelig kan du også tapetsere både øverst og nederst og avgrense det hele med en bord. En litt bredere tapetbord passer også godt nederst på veggen.

Tapetbord i forskjellige farger

En tapetbord i hvitt kan være en fin avrunding på en fargerikt tapet. Selvfølgelig finnes det mange tapetborder i en rekke forskjellige farger hos oss. Sjekk ut både farger og mønstre for å finne nettopp dine border.

Moderne tapetborder

Er border tilbake på moten? Ja, det kan du absolutt si. Tradisjonelt er det mulig å sette en tapetbord både midt på veggen eller oppe under taket. Hvis du vil ha et virkelig unikt rom, kan du gjerne kombinere to tapeter fra samme kolleksjon, og avgrense med en tapetbord i midten.

Tapetbord for barn

Tapetbord for barnerom er en enkel måte å skape en lekende følelse på. Velg gjerne en tapetbord for barn med motiver fra klassiske barnebøker på nettstedet vårt. Hos oss kan du kjøpe tapetborder fra store merker. Border er enkle å sette opp og er tilgjengelige både som papirtapet og non-woven.