Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Pastellfarget tapet 

Pastellfarget tapet finnes i alle mulige farger, både ensfargede og mønstrede, med struktur og lin eller metallic. En tapet i pastellfarger er helt enkelt en tapet i lyse fargenyanser. Med en tapet i pastellfarger skaper du på en enkel måte et lyst og hyggelig hjem.

Innred barnerommet med en tapet i pastellfarger

Pastellfarger assosieres ofte med barnerommet, og en tapet i pastellfarger bidrar til å skape en myk atmosfære. Blått og rosa er de klassiske pastellfargene for barn, men også gule, grønne og lilla pastellfargede tapeter for barn blir mer og mer populære.

Pastellfargede tapeter gir en koselig atmosfære

Pastellfargede tapeter er også et populært valg på kjøkkenet. Her velges det gjerne ruter for den landlige stilen eller en mer moderne variant for deg som vil innrede i den trendy 50-talls stilen. Match gjerne fargen med skapdørene, og skap et helhetlig og hjemmekoselig inntrykk. Hos oss finner du mengder av fine pastellfargede tapeter i ulike nyanser, farger og mønstre, slik at du skal finne den du leter etter og som vil passe best hjemme hos deg. Vi har alltid prisgaranti, og hjelper gjerne til med tips og råd.