Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Fototapet mars

En fototapet med motiv fra Mars kan forvandle ethvert rom til en spennende og unik romopplevelse. Våre fototapeter av Mars er perfekte for deg som ønsker å skape en interessant og annerledes innredning med en bakgrunnstapet som virkelig skiller seg ut. Uansett om du leter etter en mural til soverommet, stuen eller kanskje til et barnerom, har vi designtapeter med motiv fra den røde planeten som passer.

Skap en romfølelse med en fototapet av Mars

Å innrede med en fototapet som fremstiller Mars er en enkel måte å skape en kult romfølelse i et rom. Våre fototapeter viser den røde planetens overflate med kratere, daler og fjell i høy detaljrikdom. Med hjelp av en slik bakgrunnstapet kan man forvandle et vanlig rom til en spennende rommiljø som inspirerer til både lek og drømmer om rommet og universet.

En designtapet med motiv fra Mars passer i mange forskjellige rom og miljøer. I et barnerom skaper en slik veggmural garantert interesse og fascinasjon for rommet og vitenskapen. I en stue eller soverom blir en fototapet av Mars en spennende innredningsdetalj og samtaleemne. Den røde fargen gir dessuten en varm og koselig følelse.

Våre fototapeter holder høy kvalitet

Når du kjøper en fototapet fra oss kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet. Våre fototapeter med motiv fra Mars er trykket på et slitesterkt materiale med høy fargegjengivelse. Dette gjør at motivet blir veldig levende og detaljrikt. Du trenger ikke å bekymre deg for at din bakgrunnstapet skal falme eller miste farge over tid.

Alle våre fototapeter er enkle å sette opp. De leveres i lengder som monteres kant-i-kant på veggen. I hver pakke følger det med detaljerte instruksjoner for hvordan du setter opp din nye designtapet. Vi tilbyr også tapetlim som er spesielt tilpasset våre fototapeter, slik at du får best mulig resultat.

Finne din favoritt blant våre fototapeter av Mars

I vårt brede sortiment finner du garantert en fototapet med motiv fra Mars som passer akkurat din smak og dine ønsker. Vi har flere forskjellige varianter som viser den røde planetens overflate i spennende og dramatiske utsikter. Du finner alt fra nærbilder av kratere og klippeformasjoner til panoramabilder over Mars ørkenlandskap.

Ta en titt i vårt sortiment av fototapeter med motiv fra Mars og finn din favoritt allerede i dag. Med en slik bakgrunnstapet på veggen får du en unik og samtalevekkende innredningsdetalj som garantert imponerer dine gjester. En designtapet fra Mars skaper en spesiell følelse og atmosfære i rommet, uansett om det er i soverommet, stuen eller et barnerom.

Extremely detailed and realistic high resolution 3D image of Planet Mars Shot from outer space Elements of this image are furnished by NASA photowallpaper Scandiwall Extremely detailed and realistic high resolution 3D image of Planet Mars Shot from outer space Elements of this image are furnished by NASA photowallpaper Scandiwall
Mars nærbilde
Scandiwall

349 NOK /m²

Landscape of Mars Martian panorama panorama of Mars mountain landscape photowallpaper Scandiwall Landscape of Mars Martian panorama panorama of Mars mountain landscape photowallpaper Scandiwall
Mars Landskap
Scandiwall

349 NOK /m²

The Mars sunrise shot from space showing all they beauty Extremely detailed image photowallpaper Scandiwall The Mars sunrise shot from space showing all they beauty Extremely detailed image photowallpaper Scandiwall

349 NOK /m²

View of planet Mars photowallpaper Scandiwall View of planet Mars photowallpaper Scandiwall

349 NOK /m²

Planet Mars in front of the Milky Way galaxy with Moons of Mars Phobos and Deimos photowallpaper Scandiwall Planet Mars in front of the Milky Way galaxy with Moons of Mars Phobos and Deimos photowallpaper Scandiwall

349 NOK /m²

Picture of Die Erforschung des Mars Picture of Die Erforschung des Mars

349 NOK /m²

Picture of Mars in front of the local galaxy and sun Picture of Mars in front of the local galaxy and sun
Picture of Planet Mars lit by exotic light Picture of Planet Mars lit by exotic light

349 NOK /m²