Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Vakre blomster å elske i morgen og et helt liv foran!

Å ha blomstrete tapeter på veggene kan vel neppe bli feil? Finn din stil og din favoritt og kombiner tapetet ditt med vakkert fargematchede nyanser. Bli inspirert og velg mellom klassisk, landlig, moderne eller trendy!

La veggene blomstre!

Blomster å elske for alltid!

Våg å gå sakte - Er du litt for sjenert? Velg småblomstret eller mønster i sobre farger.

Bruk tapetet som en fargepalett - Gjenbruk et par nøytrale farger fra tapetet og la disse gå igjen i rommets møbler, listverk eller dører.

Velg flytende fargeskalaer - Ro ned rom med mønstrete tapeter med øvrig innredning i farger som skifter i intensitet.

Våg å gå sakte  

Er du litt for feig til å gå "all in" og tapetsere alle rommets vegger med store blomstermønstre? Begynn litt smått og våg mer etter hvert. Start med småblomstret på flere vegger, eller hvorfor ikke blomstrete tapeter på bare én vegg? Å velge blomstrete på alle vegger, men i diskrete og sobre farger, er et annet tips for deg som kanskje ikke er like modig i din innredning.

Bruk tapetet som en fargepalett  

Hvis du har tapetsert alle rommets vegger i et blomstret mønster, blir det fint å satse på nøytrale og ensfargede detaljer for øvrig. Et tips er å plukke opp en fargetone fra tapetmønsteret og la den gå igjen i rommets møbler, listverk og dører. Vi farge matcher alltid alle våre tapeter med passende malingsfarger for tak, vegg, gulv, vinduer og trapper.

Satse på flytende fargeskalaer 

Ikke alle tapetmønstre er brokete, og de fleste kan også dempes ned. Et triks er å bruke en "flytende" fargeskala. Velg en farge fra tapetmønsteret og la fargen gjenspeiles i resten av rommets innredning, men skift fra for eksempel lys rosa til mørkerødt. Da knytter du tapetmønsteret sammen med resten av innredningen, og gjennom naturlige fargeoverganger får et rom med brokete blomstermønstre på veggene likevel et rolig, men livlig inntrykk.


Få mer inspirasjon til hjemmet