Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Fargevenner til skandinaviske mønstre og farger.

Skandinavisk assosieres med lyse og jordnære farger. Ta en titt på et av rommene våre eller bla videre for mer inspirasjon.

Fergevenner

Våre fargevenner 

1. Finn ditt favorittrom Hvilket rom skal du endre hjemme? Vet du om det skal være varmt, kaldt eller kanskje skandinavisk? Bli inspirert av våre ferdige fargesammensetninger. Vi kaller dem Fargevenner.

2. Bestill prøver. Vi anbefaler at du tester hvordan de vil passe hjemme hos deg i de rommene du skal renovere. Bestill prøver enkelt på hele stilen. Våre fargeprøver kommer på håndmalt A5-ark med en selvklebende bakside.

3. Sjekk ut rommets handleliste. Når du har funnet stilen som passer hjemme hos deg finner du alle varene i rommets handleliste. Du trenger bare å ta mål og deretter velge hvor mye du trenger. Vi sender varene raskt og enkelt.

Soverom

Her finner du fine tapetserte og malte soverom. Farger som passer på soverommet er blått, grønt og naturlige farger som skaper en ro og gjør det enklere å sovne. .

Stue 

En stue kan oppfylle ulike formål, kanskje vil du at den skal være et sosialt rom? Da er rosa, gul eller varm grønn gode farger å bruke. Eller kanskje det er et rom du vil slappe av i og gi deg ro? Da er grønn, blå og jordfarger gode farger å satse på.

Barnerom 

At barn liker farger, er ikke noe nytt. Barn liker å leke, være fantasifulle og ha det gøy på rommene sine! Derfor passer det perfekt med litt mer fagerrike toner på veggene i et barnerom.


Få mer inspirasjon til hjemmet