Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Lag din egen tapet

Vil du lage din egen fototapet? Hos oss kan du enkelt lage din egen fototapet med egne bilder. Det har aldri vært enklere å skape en personlig fondvegg. Last opp bildet ditt, angi mål, velg beskjæring og få en indikator på bildets kvalitet med en gang. Dersom du lurer på noe, skal du vite at våre profesjonelle grafikere kan gjøre veldig mye med et bilde/tapet for å imøtekomme dine ønsker. Fototapet er slitesterk tapet av typen ikke-vevet.

Slik lager du din egen fototapet

1. Last opp bildet ditt

2. Angi målene på veggen. (Angi alltid bredde og høyde med rundt 3-5 cm mer enn hva som er tilfelle. Minste mål er 3 kvm på grunn av de faste oppstartskostnadene.)

3. Beskjær – Flytt rammen (Klikk på motivet med musen og før rammen (veggen din) over motivet for ønsket plassering)

4. Se om bildet ditt har høy nok oppløsning til å kunne trykkes.

Slik monterer du fototapeten din

Når du får fototapeten din, medfølger det en monteringsguide som enkelt viser hvordan du skal sette opp tapeten. Det er viktig å tenke på at limet skal påføres direkte på veggen og at tapeten skal monteres kant i kant. Det er viktig at du bruker ikke-vevet-lim. Du kan kjøpe lim hos oss samtidig med at du kjøper tapet. Så er du sikker på at du får riktig type. Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne.