Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Jaime Hayon

Jaime Hayon-kolleksjonen fra Eco Wallpaper inneholder ikke bare nye og spennende mønster – vi som kunder får dessuten en unik mulighet til å være med på å skape de mønstrene vi vil ha på veggene våre.

Kolleksjonen er laget av spanske Jaime Hayon, en av verdens mest anerkjente designere akkurat nå, som har samarbeidet med store navn som Swarovski, Camper, Cassina, Moooi, Fritz Hansen og Baccarat. Jaime Hayon går i bresjen for en ny bølge av formgivere som visker ut grensene mellom kunst, innredning og design. Han er en innovatør som har beriket designverdenen med stoler og lenestoler, lamper, vaser, glass og porselensfigurer. Designene hans har blitt stilt ut på store gallerier og museer, og blitt publisert i de mest prestisjefylte kunst- og designtidsskriftene over hele verden.

Jaime Hayon har tatt utgangspunkt i sitt eget designspråk og sine egne tegninger; de grunnleggende bestanddelene er prikker, linjer og sirkler. Med dette som grunnlag for vinkler, kurver, volumer og linjer har han lyktes med å skape mønster som er karakteristiske, men samtidig diskrete. Disse tapetene kommer til å tilføre rommene identitet og personlighet, samtidig som man kan kombinere dem med eksisterende innredningsdetaljer og oppnå et harmonisk, men samtidig spennende resultat.

-50%
Picture of Primitive Micro - 9240 Picture of Primitive Micro - 9240

Primitive Micro
9240

Beregnet pris: 619 NOK 310 NOK