Tapeter på nett - Best pris!

bestselgere

450 NOK338 NOK
830 NOK706 NOK
1.238 NOK1.077 NOK
400 NOK340 NOK

Inspirasjon

Å innrede med tapet ...

Å velge tapeter og innredning til hjemmet sitt er fantastisk morsomt, men også noe slitsomt. Ofte har man en ganske klar oppfatning om hvilke farger, mønstre og møbler man liker, men når man skal omsette innredningsideen til virkelighet, begynner det å bli vanskeligere. Hvilke farger passer sammen? Kommer møblene mine til å matche eller må jeg kjøpe nye?

Ja, du kjenner deg kanskje igjen? Familietapeter.nos mål er å hjelpe deg forbi disse hindringene ved å tilby deg et så bredt sortiment av tapeter og veggdekor som mulig. Dersom det finnes det mer å velge mellom, burde det vel også frembringe flere innredningsideer? Vi både håper og tror det i hvert fall. Foruten å gi deg alle forutsetninger til å finne rett tapet, vil vi også tilby deg en skikkelig god pris. Alle skal få sjansen til å skape et trivelig og harmonisk hjem, uansett tykkelse på lommeboken.

Dersom du, som de fleste andre, ikke er ekspert på å tapetsere, kommer vi til å gi deg alle matnyttige tips som du trenger for å gjøre tapetseringen enklere. Dersom du kjenner deg usikker, så har du sikkert en håndverker i vennekretsen eller en hendig morfar? Det er verdt å påpeke at mange tapeter i dag er av såkalt EasyUp- eller QuickUp-type, noe som har gjort det vesentlig enklere å tapetsere. Selv for oss lekfolk.

Tapet for slott og hytter

I vårt stadig voksende sortiment finner du alltid tapeter fra kjente varemerker og tapetdesignere. Alt fra etablerte svenske varemerker som Boråstapeter, Sandberg, Duro til de mer eksklusive britiske tapetvaremerkene som William Morris, Mulberry og Osborn & Little. Her finnes det tapeter for både slott, herregårder og til og med hytter.

Tapeter for favorittrommet ditt

Det nye favorittrommet å tapetsere er uten tvil barnerommet. Aldri noensinne har vi sett så vakre barnerom som i nå. Det syntes vi er flott, og vi ønsker det velkommen med tanke på hvor mange fine tapeter og mønstre som finnes i dag. Egentlig kan de fleste tapeter med litt godvilje passe utmerket som en barnetapet da de er lette å tørke av og ofte er laget i slitesterkt material. Dersom vi får bestemme , må barnet selvsagt få hjelpe til med å velge tapet. Det pleier å bli morsomst slik!

Enkelt å finne favorittapeten din

Som et ekstra ledd for å forenkle kjøpet ditt av tapet, har vi innført en rekke nye funksjoner som skal gjøre letingen lettere for deg. Med de smarte søkefunksjonene og filtrene våre, kan du finne alt fra fargene du er interessert i til mønster og til og med tapetprodusentens artikkelnummer. Prøv deg gjerne frem og bruk begreper du vil se eksempel på. Dersom du mot formodning ikke finner den tapeten eller tapetkolleksjonen du leter etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Så skal vi prøve å løse problemet ditt etter beste evne.

Til slutt …

Vi ønsker deg velkommen til vår egen oase av tapeter og mønstre, og vi håper at du finner det du leter etter. Hos oss skal det være både morsomt og rimelig å handle, og vi håper at den nye nettsiden vår formidler akkurat det. Dersom du, slik som oss, elsker tapeter og innredning, ser vi frem til å hjelpe deg å finne det beste kjøpet!

Hjertelig velkommen!