Til alle i familien
Prisgaranti
Fri frakt
Hjemlevering

Cole & Son-tapeter

Tapeter fra Cole & Son, det engelske tapetfirmaet, holder alltid høy kvalitet. Mange av mønstrene er så velkjente og populære at de har blitt ikoniske. Finn din favoritt blant alle våre tapeter fra Cole & Son.

Tapet fra Cole & Son i fantastisk design

Cole & Son byr på fantastisk vakre og eksklusive tapeter. De klassiske mønstrene kommer med stadig mye og moderne farger. Cole & Son har også et stort utvalg av eldre mønstre med et beste fra tapets historie. Klassisk og alltid nyskapende – Det er Cole & Son.

Cole & Son-tapeter passer i alle rom

Mange av tapetene fra Cole & Son har et humoristisk og uventet design, som gylne pærer og eksotiske fisker. De er like populære på barnerommet som i gangen, eller hvorfor ikke på gjestetoalettet? En av favorittene blant tapetene fra Cole & Son er den vakre kombinasjonen mellom stjerner og skog. Bla gjennom de ulike tapetkolleksjonene, og se om du kan finne din favoritt. En tapet fra Cole & Son er det rene kunstverk, som man kan kikke på hele tiden, og likevel finne noe nytt. Oppdag vårt store sortiment av Cole & Son-tapeter, og bestill enkelt og smidig på nettet. Hos oss får du alltid prisgaranti, og du kan også velge å få varene levert rett hjem.