Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

Fototapet

 

FOTOTAPET DIN EGEN BILD SOM CANVASTAVLA PLAKAT

Last opp ditt eget bilde!

Familietapeter.no er en svensk nettbutikk som tilbyr deg som kunde å laste opp dine egne bilder. Vi gir deg som kunde mulighet til å få ditt eget bilde som en fototapet, et lerretsbilde eller som plakat. Ved å skape en fototapet eller en plakat av ditt eget bilde kan du skape noe unikt for bare deg. Det kan være et eget bilde tatt på ferie som henges opp som en fototapet på soverommet, et eget bilde av deg og din elskede eller ett familiefoto som blir den perfekte julegaven til mormor eller farfar.

Siden vi bare selger via nettet, betyr det at vi ikke har dyre lokaler og at vi betjener kunder med fototapeter i hele Nord-Europa. Ja, vi har faktisk kunder fra alle verdenshjørner – vi kan holde markedets laveste priser uten at det går utover kvaliteten.

Last opp ditt eget bilde - fototapet

Fototapet Eget bilde lar deg skape din egen fototapet. Fototapeten er en formstabil og slitesterk tapet av typen non-woven.

Last opp ditt eget bilde - lerretsbilde

Lerretsbilde Eget bilde lar deg skape et personlig lerretsbilde av ditt eget motiv. Bildet trykkes på en 100 % bomullsduk (390 g/m2) og er av høyeste kvalitet. For best resultat, leverer vi alltid bildene våre ferdigmonterte og oppspente på formstabile strekkrammer av svensk tre. Rammen finnes i to utførelser, 18 mm eller 38 mm tykkelse. Alle våre lerretsbilder er UV-bestandige og vanntette med 200 års holdbarhet. Vi trykker også alltid på kantene av lerretsbildene våre for best mulig resultat.

Last opp ditt eget bilde – plakat eller innrammet bilde

Plakater kan bestilles med eller uten ramme. Bildet består av en formstabil fururamme i fargene svart, hvit eller sølv, samt en glassplate. Passepartout finnes som tilvalg, det kan i mange tilfeller fremheve motivet. Alle våre bilder kan beskjæres. På den måten kan du få akkurat den delen av motivet som du ønsker.

Å skape din personlige fondvegg, lerretsbilde eller plakat av ditt eget bilde har aldri vært enklere. Last opp ditt eget bilde, angi mål, velg beskjæring og få en indikasjon på bildets kvalitet direkte på nettsiden. Dersom du lurer på noe, skal du vite at våre profesjonelle grafikere kan gjøre veldig mye med et bilde eller en tapet for å tilfredsstille akkurat dine ønsker.

Nøl ikke med å kontakte kundeservice på telefon 08 26 11 11 for gratis rådgivning.

Vår ambisjon er å alltid tilby deg det beste alternativet!

FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!