Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

Det finnes flere forskjellige tapettyper og enda flere tapetseringsguider. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bli ferdig med drømmerommet, har vi satt sammen detaljerte guider for de vanligste tapettypene, slik at du ikke trenger å lete eller gruble.

I våre tapetguider forklarer vi tydelig og pedagogisk, trinn for trinn, hvordan du setter opp tapet - fra forberedelse av underlaget til tørketid. Når man vet hvordan man skal gjøre det, er det morsomt, ikke vanskelig, å tapetsere! 

FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!