Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

lerretsbilder online

Innrammet bilder - Størst utvalg & Prisgaranti!

Innrammet bilder - 21 millioner motiver!

Sortiment canvastavlor

Vårt utvalg

På Familjetapeter har vi hele 21 millioner forskjellige bilder. Alle bildene er kvalitetssikret, høyoppløst og tatt av profesjonelle fotografer. Det betyr at du i prinsippet kan få trykket et hvilket som helst motiv på et høykvalitets lerretsbilde. I tillegg til dette gir vi en prisgaranti som betyr at vi garanterer at vi har markedets laveste pris på våre lerreter. Hvis du finner samme type lerretsbilde med samme motiv til en lavere pris, matcher vi den og selger bildet til denne prisen.

Hos Familjetapeter får du knivskarpe profesjonelle fotografier trykt på høykvalitets lerretsbilder til markedets laveste pris.

 

Canvastavlor Familjetapeter

Lerretsbilder på Familjetapeter!

Nå har vi lansert et nytt produkt på Familjetapeter - alle våre 21 millioner motiver kan nå trykkes som høykvalitets lerretsbilder i flere ulike størrelser. Her kan du få alt fra et heftige New York-bilde til en vakker solnedgang over havet, direkte i ditt eget hjem. Vi har laget en omfattende kategorisering av alle de 21 millioner bildene våre for at det skal bli enklere å finne bildet som passer best for deg. Hvis du mot formodning ikke skulle finne motivet du ønsker deg, kan du bare kontakte oss, så hjelper vi deg med bildeletingen.

Vårt nye lerretsprodukt har høy kvalitet. Bildet trykkes med en nyansert fargegjengivelse på et lerret i 100 % bomull. Rammen er av svensk furu, og er montert før den sendes slik at bildet kan henges rett opp ved ankomst. Bestill allerede i dag!

Canvastavla egen bild

Lerret av eget bilde

Visste du at du kan få ditt eget bilde trykt på lerretsbilde? Bare gå til siden "Eget lerret", og trykk på "Lag eget lerretsbilde". Last opp bildet, velg størrelse og velg beskjæring. På siden finnes en indikator for kvaliteten på bildet slik at du kan se hvor godt bildet vil fungere på det blivende lerretsbildet ditt. Når du er fornøyd med beskjæringen, trykker du på Legg i handlekurv og går til kassen. Når du har lagt inn alle opplysninger og bekreftet kjøpet, lager vi lerretsbildet ditt og sender det innen 3-4 dager. Var ikke det enkelt? Trykk på knappen "Les mer", og bestill allerede i dag!

roliga hundbilder på canvastavla

Morsomme hundebilder

Nå har vi laget en side med morsomme hundebilder. Der har vi samlet de morsomste hundene som er å få på bilde. Synes du at bildene er så morsomme at du vil ha dem hjemme? Null problem! Alle bildene av hundene kan lages som lerretsbilde.  Da kan du få et bilde av favoritthunden din, trykt på et bilde og sendt rett hjem til deg. Bare trykk på "Kjøp som lerretsbilde". Hvis du vil gå til siden for morsomme hundebilder på lerretsbilde, kan du trykke på knappen "Les mer".

FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!