Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

Velkommen til Familietapeters kundeservice

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Order

Generell informasjon

Ingen medlemskap eller passord er nødvendig for å foreta et kjøp fra Familywallpapers, men for å handle på nettet må du være minst 18 år, eller ha tillatelse fra dine foreldre / foresatte. Prisene er oppgitt i valutaen valgt.

Du kan gjøre ditt kjøp enkelt og bekvemt direkte i vår nettbutikk og produktene vil bli levert av din lokale posttjenesten, eller spesiell levering, hvis du har valgt det alternativet.

Ved levering til Norge, Åland og andre ikke EU-land vil du ikke bli belastet svensk moms, men du er ansvarlig for eventuelle innenlandske skatt, moms og tollklareringsgebyr. Sjekk med ditt lokale postkontor eller tollmyndighet for informasjon.

Custom bilde bakgrunns

Selv om et mindre område alltid kan bestilles, er minste fakturerbare måling av egendefinert bakgrunnsbilde 3 m². Dette er på grunn av våre faste oppstartskostnader. Vi anbefaler at du legger 3-5 cm til høyden og bredden på bildet ditt veggen veggmaleri når du angir størrelsen under bestilling, vil dette gi deg en trygg margin og legger trim området for å sikre et godt sluttresultat.

Ditt eget bilde

Hvis du vil bruke ditt eget bilde kan du laste det opp under "ditt eget bilde" og fyll ut vårt kontaktskjema. Vi vil vanligvis kontakte deg med et forslag gratis, innen én virkedag. Du vil motta en detaljert ordreinformasjon. Laste opp bildet ditt på dette stadiet ikke forplikter deg til å kjøpe.

For å oppnå det beste resultatet vi alltid ut på kantene av våre lerret utskrifter.

Bestilling

Klikk på "KJØP" og følg instruksjonene for å gjøre din bestilling og legg produktet i handlekurven. Velg levering og betalingsalternativer i utsjekking.

Etter å ha mottatt din bestilling vil vi sende en ordrebekreftelse til din e-post adresse.

Vi vil sende deg en leveringsbekreftelse, med sporingsinformasjon for din pakke via e-post.

Leveringstid og frakt

Sverige

Gratis frakt fås ved ordrer over 695 SEK, ellers koster frakten 79 SEK inkl. mva. (Gjelder ikke frakt med pall).

Fototapetene våre leveres innen 3 til 4 arbeidsdager. Leveringen skjer til ditt nærmeste utleveringssted for pakker (ombud). For fototapeter (ikke med faste mål). 

Bedriftsbestillinger kjøres til leveringsadressen som angitt ved bestillingen.

Leveringstid og fraktavgifter i andre land

Gratis frakt fås ved ordrer på over 1199 SEK. Ellers gjelder fraktavgiftene nedenfor.

Danmark: 190 DKK inkl. mva.
Norge: 190 NOK inkl. mva.
Finland og resten av EU: EUR 19 inkl. mva.
Storbritannia: GBP 17 inkl. mva.

Fototapetene våre leveres vanligvis innen 4 til 5 arbeidsdager. Leveringen skjer til ditt nærmeste utleveringssted for pakker.

Bedriftsbestillinger kjøres til leveringsadressen som angitt ved bestillingen. For fototapeter (ikke med faste mål). 

Danmark: 438 DKK inkl. mva.
Norway: 395 NOK excl. VAT.
Åland: €43.68 excl. VAT.
EU: EUR 43,22 inkl. mva.
Storbritannia: GBP 39.50 inkl. mva.

Utenfor EU, Norge og Åland

Vi krever enhetsfrakt (USD 106,69 ekskl. mva.) utenfor EU, Norge og Åland, uansett størrelse og antall. (Gjelder ikke frakt med pall).

Avsidesliggende steder

Vi tar forbehold for at leveranser til avsidesliggende steder kan ta noen dager ekstra utover den informasjonen som vi oppgir her.

Leveringstid standardtapeter

Vi selger tapeter både fra svenske og internasjonale tapetprodusenter. Derfor skiller leveringstidene seg fra hverandre. Nedenfor ser du omtrentlige leveringstider.

Leveringstid innenlands (Sverige) fra produsent: ca. 4–7 arbeidsdager (om ikke annet er oppgitt).

Leveringstid utenlands fra produsent: ca. 2 uker (om ikke annet er oppgitt).

Vi tar forbehold for eventuelle utsolgte varer hos leverandører eller forvanskende omstendigheter utenfor vår kontroll som gjør at leveringstidene iblant kan bli lenger enn vi angir. Vi prøver da å kontakte deg så raskt som mulig for å informere om gjeldende omstendigheter. Iblant kan varer som vises i nettbutikken være tatt ut av sortimentet hos leverandørene våre.

Vi gir deg i så fall beskjed dersom dette gjelder din bestilling. Om du føler deg usikker, må du gjerne ta kontakt.

OBS!

Ved leveranse til Norge, Åland og øvrige ikke-EU-land, debiteres ikke svensk mva., men du som kunde står for ev. innenlands skatt, mva. og tollavgifter. Kontroller med din lokale post- eller tollmyndighet for hva som gjelder.

Forsendelser som ikke hentes

Familietapeter debiterer hele ordreverdien, inkl. øvrige kostnader, slik som frakt og ev. fakturaavgifter for forsendelser som ikke hentes for å dekke Familietapeters material-, arbeids, transport- og administrasjonskostnader.

BETALINGSALTERNATIVER

Kredittkort - VISA eller Master / Eurocard

Vi samarbeider med PayEx, den ledende leverandøren av elektroniske betalingstjenester i Norden. PayEx betalingstjenester oppfyller alle internasjonale sikkerhetskrav.

FAKTURA via Klarna med 14 dagers betalingsbetingelser

Vi samarbeider med Klarna kan tilby deg en trygg og smidig betalingstjeneste. Fakturaer er betalt innen 14 dager fra bestilling. Fakturaene blir sendt i posten, og er betalt av post eller bankgiro.

AVDRAGS PLAN via Klarna Konto

En avdragsordning med Klarna Konto. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, fra SEK 50 / måned eller 1/24 av totalbeløpet. Beløpet kan betales i sin helhet når som helst. Et administrasjonsgebyr på SEK 29 belastes for hvert kjøp.

Angrefrist og defekte varer

Angrefrist

Som hver tilpasset tapet er laget for å måle og produsert på forespørsel, angrefrist i henhold til forbrukerrettigheter gjelder ikke. Grunnen til dette er at produktet er laget for å måle med en klar personlige stempel.

Angrerett for tapetruller

Alle tapetruller som produseres tilhører en unik batch (serie) av tapeter som farges i et felles fargebad. Det innebærer rent konkret at det oppstår grader av fargeforskjeller mellom batcher på grunn av den unike fargesammensetningen i fargebadet. Med respekt for deg som kunde, vil vi derfor opplyse deg om at vi derfor ikke håndterer retur av tapetruller. Før bestilling kan det også være lurt å bestille litt i overkant for å være sikker på at du slipper å bestille flere tapetruller senere.

Det kan da hende at du får ruller fra ulike batcher med fargeforskjeller som følge. Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for eventuelle vareprøver før kjøpet, og du er selvsagt også velkommen til å besøke den fysiske butikken vår.

Garanti og defekte varer

Vi håper at alle kunder vil være helt fornøyd med kjøpet. Men hvis du trenger å returnere et produkt gjelder følgende regler:

Familywallpaper tilskudd ett års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle produkter. Garantien gjelder ikke mangler som skyldes slitasje, feilaktig installasjon eller uaktsomhet. Våre bilder er kvalitetssikret og produsert av høyeste kvalitet materiale i passende produksjonsanlegg. For å sikre et produkt fri for defekter som vi har innebygde kvalitetskontroller under hele fremstillingsprosessen. Vi anbefaler imidlertid at du alltid sjekke produktet før montering for å være sikker på at den er fri for produksjonsfeil eller transportskader. Dette er spesielt viktig for våre tapeter, som vi ikke refundere eventuelle kostnader som følge av repapering eller upassende installert tapeter.

Vi anbefaler også våre kunder til å bruke et lim som passer for tapeter på ikke-vevd kvalitet. Spør din lokale forhandler butikken hvis du er usikker. Hvis en annen lim har blitt brukt kan vi ikke garantere resultatet. Det er også viktig å være klar over det faktum at bilder og fotografier kan variere i nyanse, skygge og oppløsningen avhengig av ulike lysforhold og resultatene for ulike dataskjermer. Dessverre er vi ikke i stand til å ta hånd om, eller ta ansvar for, forskjeller mellom bildet på datamaskinens skjerm og leverte produktet.

Klager & retur

Ved en feil produkt, kan du sende oss en kort beskrivelse vedlagt dokumentasjon og et bilde til customerservice@familywallpaper.com. Vi vil kontakte deg innen en arbeidsdag med instruksjoner. Vennligst ikke returnere alle produkter uten først å kontakte vår kundeservice. Fabrikasjonsfeil eller transportskader er erstattet med et nytt produkt gratis. I samsvar med Kundekjøp Act noen krav vedrørende en produksjonsfeil på et produkt må fremsettes innen 3 år. Klager må fremsettes innen rimelig tid etter påvisning av defekten. Hvis en produksjonsfeil klage er fremsatt etter utløpet av garantiperioden, bevisbyrden går over til kjøperen.

Andre Opplysninger

For å sikre et godt sluttresultat er det viktig at de vedlagte installasjonsinstruksjonene blir fulgt. Ikke-vevet veggen papir anses lett å henge, men hvis du er usikker på din evne, anbefaler vi at du benytter en profesjonell. Vi forbeholder oss retten til ikke å være ansvarlig for trykkfeil, riktigheten av opplysningene, eller eventuelle feil i spesifikasjoner på alle våre produkter og tjenester. All bildeinformasjon på våre sider er å bli sett på som illustrasjoner, og vi kan ikke garantere at bildet gjenspeiler den nøyaktige utseende eller egenskaper av produktet.

Produktinformasjon

Vare fototapet

Materialet og utskrift som brukes i fremstillingen av våre bakgrunnsbilder er av høy kvalitet. Vi tilbyr et bredt spekter av bakgrunnsbilder med både faste målinger og tilpasset de som kan justeres til å passe veggen din. Vi anbefaler at du bestiller din fototapet med ytterligere 3-5 cm i både bredde og høyde. Vi har to forskjellige typer av materiale:

Fototapet (Faste dimensjoner Standard)

Våre standard tapet er en pris verdig tapet trykt på materialet blå bakgrunns. Limet påføres direkte på panelene, og de lengder er montert kant mot kant. Tapetet er enkel å installere, men hvis du føler deg usikker om å gjøre det selv kan du leie en profesjonell. Monteringsanvisninger følger alltid med i forsendelsene våre.

Fototapet (Fast dimensjoner Premium og Egendefinerte størrelser)

Vår premium og skreddersydde bakgrunnsbilder er av meget høy kvalitet og skrevet den slitesterke materialet ikke-vevet. Limet påføres direkte på veggen (nonwoven lim), og at panelene er montert kant mot kant. Tapetet er enkel å installere, men hvis du føler deg usikker på om du gjør det selv kan du leie en profesjonell. Skikken tapet er Brannsikring klassifisert i henhold til materialklasse DIN EN 13501-1; C-s1, d0. Monteringsanvisninger følger alltid med i forsendelsene våre.

Last opp ditt eget fototapet

Familietapeter vil akseptere følgende filformater: JPG eller TIFF. Bildet må være av høyeste oppløsning og i riktig retning (stående / liggende). Vi anbefaler en pixel / mm print. For eksempel: Hvis de nødvendige bakgrunns størrelse er 2000 mm x 2200 mm, bør bildet være 2000 x 2200 piksler. Hvis filstørrelsen på bildet er større enn 10 MB kan du kontakte oss: customerservice@familywallpaper.com Kunden er ansvarlig for bildet opphavsrett når du laster opp bilder. Vi forbeholder oss retten til å nekte produksjon av bilder som vi anser som upassende. Ingen av bildene fra Familietapeters utvelgelse produktet kan reproduseres eller på annen måte brukes til kommersielle formål uten skriftlig samtykke fra Familietapeter

Om oss

Familietapeter er en svensk nettbutikk som selger tapeter til privatpersoner og bedrifter. Hos Familietapeter har vi ett mål: å bruke fototapeter for å gi inspirasjon og skape perfekte interiører for barn og voksne. På nettsiden vår kan du bestille egendefinerte tapeter som er perfekte for din vegg, eller du kan velge fra vår kolleksjon med faste dimensjoner.

Vi har lagt ned mye arbeid i å kategorisere bildene slik at du enkelt kan finne drømmebildet du vil ha på veggen. Du kan i ro og mak velge og bestille fototapetet hjemme fra din egen stue. Du slipper å kave rundt i lørdagsfulle butikker og lete gjennom hundrevis av mapper for å finne et tapet du liker. Visste du at vi har mer enn 21 millioner forskjellige fototapeter i utvalget vårt? Dette gjør oss til en av verdens største leverandører av fototapeter. Siden vi jobber på nettet, slipper vi å betale for dyre forretningslokaler, og dette betyr at vi kan tilby både lave priser og tapeter med høy kvalitet.

Kontakt

KUNDESERVICE ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 14.00- 16.00 GMT+1

E-mail: customerservice@familywallpapers.com

Tele: +46 (0)8-26 11 11

Kontakt selger

Mandag - Fredag 08.00 - 17.00

E-mail: customerservice@familywallpapers.com

Tele: + 46 (0)72 573 3669

Juridisk person

LN Färg och tapetbutik AB
Org nr: 556930-6722

Postadress

LN Färg och Tapetbutik AB
Familjetapeter
Box 7242
187 13 Täby
Sverige

Besøksadresse / reklamasjonsadresse

LN Färg och Tapetbutik AB
Fågelsångsvägen 7B
186 42 Vallentuna
Sverige

Ring oss

+46 (0)8 - 26 11 11

Måndag - Fredag 14.00 - 16.00 GMT+1

PS. Pass på å sende med / oppgi eventuelt ordrenummer dersom det gjelder bestillingen din DS.

Q&A

TODO

Our integrity and data policy

 
Starting May 25th 2018, there is a new EU directive, GDPR (General Data Protection Rule) regarding the demands for storing and processing  personal data such as names and contact information.
 
At Familywallpapers.com (including Familietapeter.no, Kotitapetti.fi, and Familietapeter.dk), we work to always ensure that your personal data and integrity is safely protected when using our web platforms. Below, we describe how your personal data is treated and protected, your rights, and how to exercise them. If you have any questions you are welcome to contact us for more information – you will find the contact information at the bottom of this letter. Our complete integrity and data policy can be found under the customer service section of our website and is also linked here.  
.
 
Who is responsible for the personal data we collect?
LN Färg och tapetbutik AB (based in Sweden) is as Personal Data Controller responsible for any personal data given to us though shopping on our website or other contact with us.
Mailing address: Box 7242, 18713 Täby, Sweden.
Visiting address: Fågelsångsvägen 7B, 186 42 Vallentuna, Sweden.
 
 
How do we use your personal data?
We will be using your personal data for the following purposes:

  • Processing orders and customer service claims
  • Marketing our products and providing special deals (always with the easily accessible option to not receive further mailings from us)
  • Sending personal product recommendations or invites to participate in competitions and events
  • To further develop our company services
  • To prevent or stop any misuse of our company services, or aid in legal investigations per request, as we are by law required to do

 
We will save your data as long as we by law are required to or as long as we have the need to. After that, your personal data will be deleted from our records. By using the products and services of L N Färg och Tapetbutik AB, you consent to our integrity and personal data policy and our processing of your personal data. This includes consenting to the use of digital communication such as e-mail to share information with you.
 
What kinds of personal data do we collect?
We save the personal data that you share with us when placing an order on our website, or subscribe to our newsletter. The personal data that you share with us can include contact information such as your e-mail address. Date of birth, social security numbers and payment information such as credit card details are not handled by us, but by external parties like Klarna, Dibs or PayEx for maximum IT-security and your safety as our customer.
We have the right and aim to save purchasing information and personal data for as long as we judge it to be reasonable in order to ensure the batch number, image id and measurements for possible repeat or complementing future orders, as well as for direct marketing. You can at any time remove your consent for direct marketing by unsubscribing from our newsletter or contacting us in another way.
 
 
Which are your rights?
You have the right to at any time ask us to share with you what personal data of you we have on our records. If your data is incorrect, incomplete or irrelevant, you can request to have them corrected or erased permanently. You can at any time withdraw your consent to allow us using your personal data  for marketing purposes by unsubscribing to our newsletter. You can also contact us by post, e-mail or call us.
 
Who besides us could have access to your personal data?
For us to be able to supply products and services as is our responsibilities to you as our customer, we share your data with so called Personal Data Assistents. This refers to our suppliers in production, shipping, marketing, IT-services and payment services. This only applies to the purposes for which we have originally collected the data and only with companies that leave sufficient gurantees regarding the safety and privacy in processing of personal data. We never sell or share your personal data to a third party for marketing purposes.
 
How do we protect your personal data?
The personal data we handle is protected by selected IT suppliers and their security systems as well as our internal IT system and routines surrounding the processing of personal data.
 
Do you wish to unsubscribe to our newsletter?
You can unsubscribe by contacting customerservice@familywallpapers.com or clicking the link to unsubscribe that is always at the bottom of newsletters you receive.
If you have any questions, you are welcome to contact us.
 
Do you wish to read our integrity and personal data policy in its entirety?
 
Read more

FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!