Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

DIS Inredning, Fiks det selv, DIY...

Kjært barn har mange navn som man pleier å si, og det gjelder også innen dagens gjør-det-selv-trender. Hvis man har puslet med, dekorert eller tapetsert gjenstander og møbler som dører, kommoder, lamper m.m., så oppdager man raskt mangelen på fine mønstre. Det har Familjetapeter merket seg og er først ut i Norden med å tilby et stort antall tapetmønstre til gode priser per lengdemeter. Du kan bestille og velge ut dine favoritter fra 1 lengdemeter og oppover. Alle de store og eksklusive merkene er med, slik som Boråstapeter, Cole & Son, Sandbergs, Majvillan, Ralph Lauren, William Morris og mange flere.

Tapetmønstre per meter for alle slags puslerier og innredningsprosjekter

Nedenfor kan du lese mer om inspirerende gjør-det-selv-prosjekter – i tillegg til tapetmønstre kan du enkelt lage egne matchende lampeskjermer m.m. ved hjelp av komplette DIY-sett. Lykke til og fremfor alt, ha det gøy!

 FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!