Billig Raskt Fraktfritt over 956 NOK exkl MVA
Søk:

FOTOTAPETER – STØRST SORTIMENT OG LAVEST PRIS!

Vårt utvalg

Vi i Familjetapeter har markedets største utvalg. Vi har hele 21 millioner høyoppløste bilder tatt av profesjonelle fotografer og i mange ulike farger. I praksis kan et hvilket som helst motiv gjøres om til fototapet for hjemmet ditt. Alle bildene har blitt nøye kategorisert slik at du enkelt kan finne et bilde som passer for deg. Hvis du ikke skulle finne et bilde, kan du ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne bilder til tapetet ditt.

I tillegg til vårt enorme sortiment, gir vi også en prisgaranti som innebærer at vi garanterer markedets laveste pris. Hvis du finner samme type tapet med samme motiv til en lavere pris, matcher vi den og gir deg samme pris. Var ikke det bra?

Hos Familjetapeter får du knivskarpe profesjonelle fotografier trykt på høykvalitets fototapeter til markedets laveste pris.

Våre materialer

Vi hos Familjetapeter ønsker alle velkommen. Vi synes at innredning av hjemmet skal være mulig for alle, uten at lommeboken eller andre ting skal sette grenser for innredningsideene. Derfor har vi valgt et stort sortiment av materialer som passer for alle preferanser. Med hver tapettype tilbyr vi ulike motiver og kvaliteter. De fleste bildene finnes i kategorien "Skräddarsydda mått". Der har vi over 21 millioner bilder som er klare for å trykkes!

Gode tapettips - slik gjør du det!

Det å komme frem til og sette opp innredningen hjemme kan noen ganger være svært vanskelig. Fototapeter og andre typer fondvegger er ikke noe unntak. Man kan lett få litt beslutningsvegring når man skal velge materiale og motiv, og noen synes det er vanskelig å sette opp et fondtapet. Derfor har vi samlet noen generelle tips om fototapeter. Vi synes at alle delene av innredningsprosessen skal være enkle og morsomme!

Her kan du se hva du bør tenke på når du velger tapetmateriale og bilde til fondveggen din, og hva du skal bruke av tapetverktøy og lim. Vi håper at dette kan være til hjelp slik at du blir fornøyd med alle aspekter ved ditt nye fototapet!

Inspirasjon

Hjemmet er stedet hvor de fleste tilbringer det meste av tiden sin. Derfor er det viktig at man er fornøyd med hjeminnredningen slik at man har det behagelig og kan slappe av alle disse timene.  Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å vite hva man skal gjøre for å få hjeminnredningen personlig og såkalt "spot on". Derfor har vi samlet noen eksempler på fondvegger og hva man kan gjøre med våre fototapeter. Når man har sett en del inspirasjonsbilder, bruker gjerne hodet å klarne slik at innredningsideene strømmer på. Gå til koblingen og se, nyt og la deg inspirere!

 

Fototapeter til hele familien!

Familietapeter er en svensk nettbutikk som selger fototapeter og lerretsbilder til hjem og bedrifter. Vi i familietapeter har alle samme målsetning – å inspirere og skape opplevelser for både voksne og barn ved hjelp av fototapeter Via nettet og på nettbutikken vår kan du lett bestille fototapeten din med egne mål eller velge en fototapet fra sortimentet vårt med ferdige mål. Det har blitt lagt ned mye arbeid på å kategorisere motivene våre, slik at du selv kan velge drømmemotivet ditt. Du kan i ro og mak – hjemme eller på vei til jobben – velge og bestille fototapetene våre i stedet for å lete blant hundrevis av tapetpermer i butikkene i lørdagsrushet.

Visste du at vi har over 21 millioner fototapeter i sortimentet? Dette gjør oss til en av verdens største leverandører av fototapet. Ved at vi bare jobber med fototapeter og selger på nettet, dvs. ingen dyre butikklokaler, og selger fototapeter til kunder i hele Nord-Europa, ja vi har faktisk kunder fra alle verdens hjørner, kan vi holde markedets laveste priser uten at det går ut over kvaliteten.

Prisgaranti – Garantert markedets laveste pris!

Hos familietapeter handler du fototapeter til svært gode priser. Prisgarantien innebærer at vi ser over prisene våre regelmessig for å sikre at du kan handle trygt og sikkert, uten å noensinne uroe deg for prissetting over markedspris.

Skulle du mot formodning finne fototapeter, motiver i samme kvalitet til en lavere pris i en annen butikk, får du kjøpe produktet med oss til samme pris. Dette forutsetter at det er samme fototapet og spesifikasjoner, samt at den kan kjøpes på like vilkår. Dersom du mot formodning finner en fototapet til en lavere pris, går du frem slik: Kontakt kundeservice og gi beskjed om at du har funnet fototapeten billigere. Legg ved en lenke til siden hvor du fant den lave prisen. Vi hjelper deg gjerne!

Fototapet – sortiment og kvalitet

Med våre over 21 millioner fototapeter, er vi en av verdens største fototapetleverandører. Når du har valgt drømmemotivet ditt og angitt veggmålene, trykker vi fototapeten din. Vi har utviklet og forbedrer hele tiden produksjonsprosessen og fototapetene i hver minste detalj. Vi er ikke proffer på alt, men fototapeter kan vi. Ved at vi nå også har lagt til fototapeter med faste mål i sortimentet vårt, kan vi tilby fototapeter til svært gode priser. Perfekt på f.eks. et barnerom der man vet at motivet og fototapeten skal byttes ut etter noen år når barnet blir endre.

Vår ambisjon er å alltid ha gode alternativer i ulike prisklasser avhengig på situasjon og faser i livet. Målbestilte fototapeter er, som vår premium-tapet, formstabile og slitesterke fototapeter av type non-woven (150 g/m2) Fototapetene våre tas fra høyoppløselige fotografier tatt av profesjonelle fotografer. Fototapeten trykkes spesifikt for deg og målene på fondveggen din. Limet skal påføres direkte på fondveggen (non-woven-lim) og tapetene monteres kant i kant. Tapetbredden er 47,5 cm.

Standardtapeten vår er en kvalitetssikret og rimelig fototapet av typen «blueback». Limet påføres direkte på tapeten som monteres kant i kant. Tapeten er enkel å montere, men kjenner du deg usikker kan du konsultere fagfolk.

FAMILIETAPETER – FOTOTAPETER FOR HELE FAMILIEN

Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder. Familietapeter som drives av LN Färg & Tapetbutik AB har siden starten av 2013 hatt som mål å tilby rimelige tapeter, som fototapeter og annen veggdekor til svært gunstige priser. Vi synes at alle, uansett tykkelse på lommeboken, skal ha mulighet til å skape sitt drømmehjem. Med et av Sveriges største sortiment av tapeter, fototapeter og veggdekor, håper vi at du kan begynne å innrede drømmehjemmet ditt hos oss allerede i dag!